My Truck on kuljettajan paras ystävä.

Pidä Volvo FMX aina lähelläsi. Säätele ilmastointia ja varmista, että kuorma-auto on lähtövalmis silloin kun sinäkin. Tarvitset vain uuden My Truck -mobiilisovelluksen, joka tulee saataville 2014 aikana..Näyttökuva My Truck -mobiilisovelluksesta iPhonessa: Parking climate (Pysäköinnin ilmastointijärjestelmä) Näyttökuva My Truck -mobiilisovelluksesta iPhonessa: Alarm and lock (Hälytys ja kello)

Vastassa on aina miellyttävä lämpötila.

My Truck -mobiilisovelluksella voit käynnistää ilmastointijärjestelmän saman tien mistä vain. Voit myös määrittää sen käynnistymään ajastimella tai säätää sen noudattamaan tiettyä viikkoaikataulua.


Varman päälle.

Varmista, että olet lukinnut ovet ja että hälytin on päällä. Jos hälytin laukeaa, saat siitä heti ilmoituksen.

Näyttökuva My Truck -mobiilisovelluksesta iPhonessa: Kojelauta Näyttökuva My Truck -mobiilisovelluksesta iPhonessa: Trucks (Kuorma-autot)

Tarkista kojelaudan tiedot valmiiksi.

My Truck -mobiilisovelluksella voit tarkistaa polttoaineen, AdBluen, moottoriöljyn, lasinpesunesteen ja jäähdytysnesteen määrän sekä akun ja valojen toimintatilan.

Koko kalusto samaan sovellukseen…

Liitä koko kalusto samaan mobiilisovellukseen. Riittää, että napautat painiketta ja noudatat ohjeita. Voit helpottaa kuorma-autojen löytämistä luettelosta antamalla jokaiselle yksilöllisen nimen ja kuvan.

Näyttökuva My Truck -mobiilisovelluksesta iPhonessa: Käynnistys

…tai toisinpäin.

Mobiilisovelluksen lataus on maksuton, ja voit liittää yhteen kuorma-autoon rajattomasti laitteita.  

 
Näin pääset alkuun.  

Näyttökuva My Truck -mobiilisovelluksesta iPadissa. Uuden kuorma-auton liittäminen

Ensin tarvitset uuden Volvo FMX -kuorma-auton, jossa My Truck -ohjelmisto on käytössä. Sitten ei muuta kuin App Storeen lataamaan mobiilisovellus.
Ja sitten riittääkin, että liität kuorma-autosi mobiilisovellukseen. Huolettoman helppoa.