Volvon tuki

Tukenasi alusta loppuun.
Matkan kaikissa vaiheissa.

Voimme tukea sinua päivittäisessä työssäsi monella tavalla – tehdä siitä helpompaa, turvallisempaa ja kukaties myös hauskempaa.Päivittäisen työsi tukena


Kuljettajakoulutus. Työskentely maansiirrossa

Kuljettajakoulutus.
Työskentely maansiirrossa.

Ainutlaatuinen Volvo FMX -palvelu: Kuljettajakoulutus; työskentely maansiirrossa -koulutusohjelma. Kurssilla käsitellään omaan turvallisuuteen liittyviä toimintatapoja sekä keinoja työskennellä tehokkaasti ja minimoida riskit. Kurssilla käsitellään myös maastoajotekniikoita, joilla voidaan välttää onnettomuuksia ja kiinnijuuttumista – ja kerrotaan, mitä tällaisten tilanteiden sattuessa tehdään.
Lisäksi käsitellään maastoajoon, erilaisiin päällirakenteisiin ja voimanoton käyttämiseen liittyviä ajoneuvon ominaisuuksia. Koulutuksessa opitaan myös käyttämään esimerkiksi I-Shift -vaihteiston ja jokapyörävedon koko potentiaali hyödyksi.

Lue lisää ammattikuljettajille tarkoitetusta Volvo Trucks -kuljettajakoulutuksesta.

Polttoaineasiantuntijat

Fuel Advice.
Tämän palvelun avulla pääset hyödyntämään polttoaineasiantuntijoiden ammattitaitoista opastusta polttoaineenkulutuksen pienentämisessä. Saat heiltä seikkaperäisen polttoaineraportin, jossa on sinulle erikseen räätälöityjä neuvoja. Fuel Advice -tuesta saat lisää neuvontaa, ja palveluun kuuluvista työkaluista voit lukea käytännön vihjeitä ja esimerkkejä.

Kuinka Volvo Trucks voi auttaa säästämään polttoainetta? Lue lisää täältä.

Dynafleet-mobiilisovellus

Dynafleet-mobiilisovellus.
Sovellus helpottaa huomattavasti kuljettajan työtä – ja tekee siitä toivottavasti myös hauskempaa. Voit seurata taloudellisuuspisteitä ja sijoittumistasi muihin kuljettajiin nähden sekä omia työaikoja ja kiinnostavia karttakohteita. Voit verrata tuloksiasi kollegoiden tuloksiin. Sovellus on saatavana älypuhelimiin ja tabletteihin.

Work Remote -kaukosäädin Volvo FMX -kuorma-autoon

Work Remote -kaukosäädin.
Volvon ECS (Electronically Controlled Suspension) -jousitusjärjestelmä parantaa ajomukavuutta ja huolehtii siitä, että kuorma kulkee turvallisesti. Uusin versio ECS4 sisältää entistäkin enemmän uusia mahdollisuuksia, merkittävimpänä niistä Work Remote -kaukosäädin. Ajoneuvon korkeus, voimanotot ja muut laitteet sekä päällirakenteen toiminnot ovat nyt täysin kuljettajan hallinnassa. Work Remote -kaukosäätimessä on myös kuormantunnistin. Ohjat ovat täydellisesti käsissäsi riippumatta siitä, istutko ohjauspyörän takana vai liikutko kuorma-auton ympärillä.Kuorma-auton tukena


Vahva jälleenmyyjäverkosto

1 100 korjaamoa – valmiina auttamaan sinua kaikkialla.
Volvon asiakkaana käytettävissäsi on kattava palveluverkosto, jonka osaavat ammattilaiset ovat aina valmiina auttamaan. Pelkästään eri puolilla Eurooppaa meillä on yli 1 100 korjaamoa. Vaikka olet itse kaukana kotoa, apu ei ole koskaan kaukana.

Etsi lähin korjaamo tästä.

Volvo Action Service On Call

Tarvitsetko apua?
Riittää, että painat painiketta.

Odottamaton ajon keskeytyminen kaukana tukikohdasta? Volvo Action Service on yhden painalluksen päässä. VAS On Call -toiminto yhdistää sinut automaattisesti omaa kieltäsi puhuvalle asiakaspalvelijalle (kuorma-auton järjestelmä tarkistaa kansallisuuden digitaalisen ajopiirturin kortista). Yhteyden muodostuttua palvelu on nopeaa ja täsmällistä, koska alustan tunnus, sijainti ja mahdolliset vikakoodit ovat jo valmiiksi tiedossa.

Uusi huoltosuunnitelma Volvo FMX -kuorma-autolle

Uusi huoltosuunnitelma. Askeleen edellä.
Ajoneuvon tietoliikenneyksikön ansiosta korjaamolla on käytettävissään tietoja esimerkiksi moottorista, ajokilometreistä, polttoaineenkulutuksesta, aktiivisista vikakoodeista, ajo-olosuhteista sekä tärkeiden osien (kuten jarrupalojen, kytkimen, akun ja ilmankuivaimen) toimintakunnosta. Tämän ansiosta voimme varoittaa asiasta hyvissä ajoin, ennen kuin toimintahäiriö pääsee yllättämään. Ja mikä tärkeintä, olemme aina viimeisen päälle valmiita, kun tuot kuorma-auton korjaamoon. Siksi pääset tuossa tuokiossa takaisin tien päälle. Uusi huoltosuunnitelma on saatavana Uusi Gold -huoltosopimukseen yhdistettynä.

Ajoneuvon online-yhteys

Ajoneuvon online-yhteys. Langaton mekaanikkosi.
On asioita, joista pitäisi selvitä ilman korjaamokäyntiä. Nyt niistä selviää. Ajoneuvon online-yhteys -järjestelmän avulla mekaanikko voi etäkalibroida ajoneuvosi polttoaineenkulutustiedot, polttoainesäiliön koon (jos olet asennuttanut lisäsäiliöitä) sekä haluamasi suurimman ajonopeuden. Jopa kuormantunnistin voidaan etäaktivoida. Riittää, että pysähdyt hetkeksi tienvarteen. Huolto ei koskaan ole käynyt ripeämmin. Ajoneuvon online-yhteys on saatavana Uuteen Gold-huoltosopimukseen yhdistettynä.

Liiketoimintasi tukena


Volvo Balanssi

Volvo Balanssi.
Kuorma-auton omistaminen ei aina ole se paras ratkaisu. Volvo Balanssin ansiosta voit valita juuri tarpeisiisi sopivan ratkaisun, sillä pakettiin voidaan sisällyttää esimerkiksi rahoitus, huollot, katsastukset ja vakuutus.
Kiinteät ja ennakoitavat kustannukset ovat merkittävä hyöty, sillä ne helpottavat budjetin määrittämistä, parantavat kassavirtaa ja pienentävät pääomakuluja.

Täältä voit lukea tarkemmin rahoitusratkaisuistamme.