Az új Volvo FE

Az Ön sokoldalú munkatársa, amely kiemelkedő vezethetőséget és első osztályú termelékenységet kínál.

4×2-es vontató; 4×2-es, 6×2-es vagy 6×4-es merevalváz

D8K (250, 280 vagy 320 LE)
A válasz „igen”
Bemutatkozik az új
Volvo FE

A regionális áruterítéstől a hűtött áruk szállításáig és a könnyű építőipari, illetve közösségi alkalmazásokig – az elvégzendő feladatok azt jelentik, hogy az új Volvo FE-nek egészen új szintre kell emelnie a sokoldalú teljesítményt a 18-26 tonnás kategóriában.

Már üzemanyag-takarékos I-Shift sebességváltóval is rendelhető.
I-Shift

Gondoljon egy átlagos munkanapra, majd gondoljon a teherautójára! Megkapja, amire szüksége van az üzemelési és az üzleti hatékonyság terén? Ha kétségei vannak, talán az új Volvo FE segíthet összeszedni a gondolatait. Fejlesztések egész sorának, köztük a valamennyi modellhez rendelhető I-Shift sebességváltónak köszönhetően a jármű maradéktalanul készen áll arra, hogy szolgálatba álljon.

Világújdonság – I-Shift az új Volvo FE-hez

Az új Volvo FE kínálatában világhírű I-Shift sebességváltónk is szerepel. Ez a járművezető számára kényelmesebb, kevésbé megerőltető műszakokat, az üzemeltető számára pedig kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást és hatékonyabb szállítást jelent.
Bővebb információk az I-Shiftről

Új, a Volvo által kifejlesztett motorkínálat.
Új, Volvo fejlesztésű motorkínálat.

Sokoldalúbb, mint valaha

A mellékhajtóművek kínálatában is megtalálható a sokoldalúság – ami érthető, figyelembe véve a teljesítendő feladatok különféleségét. A teljesen új motorpaletta gondoskodik arról is, hogy soha ne okozzon gondot a hozzáférés a megfelelő típusú erőhöz.

Új elülső dizájn LED-es nappali menetvilágítással.
LED nappali menetvilágítás

Szilárd és robusztus, kívül-belül

A szilárd, robusztus alváz azt jelenti, hogy a teherautó minden eddiginél több helyre eljuthat, könnyebben és hatékonyabban. A mi feladatunk rámutatni arra is, hogy az új Volvo FE emberi szempontból is éppen ennyire meggyőző. A vezetési ergonómia, az új ülés és a gondosan megtervezett fülke ideálissá teszik a típust a kényelmes és biztonságos üzemeléshez, valamint a többszörös be- és kiszállásokhoz. Ezek a termékjellemzők teszik lehetővé, hogy az új Volvo FE kihívások szélesebb körére válaszolhat „igennel”. Jó hír Önnek, nagyszerű hír a vállalkozásának.

2
Termék összefoglalás