Új Volvo FH

Újrahasznosításra készítve

Új Volvo FH-jának gyártása során a felhasznált anyagok megközelítőleg harmada újrahasznosításból származik. Amikor pedig teherautója életciklusának végéhez ér, számíthat rá, hogy gondoskodunk az alkatrészeiről. Új Volvo FH teherautójának 90 százaléka újrahasznosítható, és a könnyebb azonosíthatóság érdekében minden 50 grammnál nehezebb műanyag alkatrészt felirattal látunk el.


Valamennyi szín zöld

Valamennyi szín zöld

Új Volvo FH-jának teljes külső és belső fényezése, illetve az alváz bevonata is száz százalékban oldószermentes. A Volvo Trucks cégpolitikája a vízbázisú festékek és a porfestés alkalmazása a mérgezőbb oldószerbázisú alternatívákkal szemben.

Az újrahasznosítás fejlesztése világszerte

Az újrahasznosítás fejlesztése világszerte

A hulladékkezelés világszintű fejlesztése érdekében a Volvo Trucks kialakított egy Dealer Operator Standard (DOS) elnevezésű dokumentumot. A DOS a hulladékkezelésre vonatkozó irányelveket tartalmaz a Volvo Trucks 660 kereskedése és 1550 szerviz számára a világ minden táján. Emellett folyamatosan programok segítségével fejlesztjük világszerte valamennyi kereskedésünk általános környezetvédelmi tevékenységét, illetve országonként a nemzeti előírásoknak megfelelően alakítjuk át a Volvo Trucks standardjait.