I-ParkCool integrált állóhelyzeti hűtés

I-ParkCool. Ébredjen tökéletesen kipihenten!

Aludjon jól, és jobb járművezetőként ébred. És kisebb valószínűséggel keveredik balesetbe.
 
Az I-ParkCool egy teljesen új, forradalmi állóhelyzeti hűtőrendszer. Gyárilag beszerelet, a fülkébe integrált rendszer, kiemelkedő hűtési teljesítménnyel.

Minden éjjel kellemes éjszakai alvást tesz lehetővé Önnek. A külső körülményektől függetlenül.

I-ParkCool, rövid jellemzők
  • Kiemelkedő, akár 2500 W-os hűtési teljesítmény
  • Nem befolyásolja a fülkében rendelkezésre álló teret
  • Nincs a légellenállást rontó, tetőre szerelt berendezése
  • Gyári beszerelésű, a légkondicionáló rendszer integrált részeként
  • 20 dB-lel halkabb, mint a hasonló légkondicionálók


Légkondicionáló képesség

Hatékony hűtés akár 2,500 Watt teljesítménnyel.

Az I-ParkCool annyira hatékony, hogy csak rövid időszakokra van rá szükség. 1000 W hűtési teljesítménnyel rendkívül egyenletes és kellemes szinten tartja a hőmérsékletet az éjszaka során, anélkül, hogy lemerítené az akkumulátort.

Az I-ParkCool akkor is nagy segítség, ha pihenőt tart egy forró napon. Akár egy órán keresztül is használhatja, kihasználva a tekintélyes, 2500 W hűtési teljesítményt. 

Nem befolyásolja a fülke térkínálatát

Semmibe sem veri be a fejét.

A fülkébe szerelt légkondicionáló értékes helyet vesz el. Főleg, ha szeretné kihasználni az új fülkék megnövekedett belmagasságát. Az I-ParkCoollal minden a hagyományos légkondicionáló rendszerbe van integrálva. Így megmarad Önnek a fülke teljes belső tere. 

Érintetlen aerodinamika

Nem befolyásolja a légellenállást.

Noha általános gyakorlat, hogy a légkondicionálót a tetőre szerelik, ez nem túl jó megoldás. Ez rontja a teherautó aerodnimaikai jellemzőit, ami végeredményben fokozza az üzemanyag-fogyasztást.

Az I-ParkCool beépített, így érintetlenül hagyja a légáramlást. Így éjszakánként nem kell az üzemanyagköltségek miatt aggódva virrasztania.

Integráció a légkondicionáló rendszerbe

A légkondicionáló rendszerbe integrálva.

Forró. Hideg. Forró. Az ilyen éjszakákon élvezheti igazán annak előnyeit, hogy az I-ParkCool a légkondicionáló rendszer integrált eleme. Az állóhelyzeti fűtéssel együttműködve egyenletes és kellemes szinten tartja a fülke hőmérsékletét, a külső hőfoktól függetlenül.

A teljes légkondicionáló rendszert kényelmesen vezérelheti a műszerfalról vagy az ágynál lévő panelről.

Az I-ParkCool csökkenti a zajt

Csendes pihenési környezet.

Aludjon nyugodtan, anélkül, hogy megzavarná egy hangos légkondicionáló. Az I-ParkCool 20 dB-lel csendesebb a hasonló rendszereknél. Az érzékelhető zajszint tekintetében ez nem kevesebb, mint 75%-os csökkenést jelent. Tovább javítva alvásminőségét.