Volvo FL járművezető
Új módszereket keres arra, hogy éber maradjon?

A kényelemben és biztonságban dolgozó járművezető elégedettebb és hatékonyabb járművezető – ezért tettük minden eddiginél kifizetődőbbé az új Volvo FL-ben és a körülötte végzett munkát.

Egy csésze kávé

A városi áruterítő járművezetők többszöri be- és kiszállással járó, állandó műszaki megbízhatóságot követelő, szoros ütemterv szerinti napi rutinja nem engedi meg kompromisszumos megoldások alkalmazását. Elengedhetetlen az abszolút bizalom teherautója, annak berendezései, illetve az iránt, hogy lehetővé teszi az Ön számára munkája biztonságos és kényelmes elvégzését. Az új Volvo FL minden részletében fellelheti ezt.

Új üléskialakítás

Az új Volvo FL áttervezett vezetőüléssel készül. Ez amellett, hogy magasabb szintű biztonságot, továbbá integrált nyaktámaszt és biztonsági övet kínál, tartósabb szövetből és a beltér többi részével tökéletesen harmonizáló színekben készül.

Ergonomikus belső dizájn

A beltérről szólva, a teherautó fülkéje a funkcionalitás és az esztétikum egyensúlyának benyomását kelti. Bőségesen állnak rendelkezésre tárolásra alkalmas felületek és rekeszek, amelyek gondos elrendezésük jóvoltából könnyen elérhetők, gazdaságosabbá és kevésbé fárasztóvá téve a fülkében való közlekedést az Ön számára.

Intelligens műszeregység

Ugyanilyen szintű ergonómia jellemzi a műszeregységet is. Valamennyi műszer és kezelőszerv intuitív kialakítású és logikusan elhelyezett, elősegítve a járművezető vagy a gyalogosok biztonságának csorbulása nélküli hatékony üzemelést. A járművezető kényelmével, illetve az őt körülvevő környezettel kapcsolatosan azt is érdemes megjegyezni, hogy a műszeregység immár egy AdBlue műszert, illetve egy dízel részecskeszűrő műszert is tartalmaz.

Az apró lépések sokat jelentenek

Szálljon be (vagy ki) az új 10 vagy 12 tonnás, 17,5"-os kerekekkel szerelt Volvo FL-be, és azonnal észreveszi majd, hogy a belépőszint közelebb került a talajhoz. Ez talán kis változás, de a nap utolsó kiszállítása után biztosan nagyra értékeli majd.

Ezekben a teherautókban a nap utolsó kiszállítása is olyan érzés, mint az első.

Látni és látszani

Tisztában vagyunk annak a fontosságával is, hogy a járművezető és teherautó miként tart kapcsolatot a gyalogosokkal, valamint a többi közlekedővel. Ezért készül az új Volvo FL nagy teljesítményű LED-es nappali menetvilágítással, amely a jármű elindulásakor automatikusan bekapcsolódik.

7
Járművezető