Pontosan az, amire szüksége van.

Tudjuk, hogy a különböző szállítási feladatok kihívás elé állítják Önt. Legyen szó akár áru terítéséről üzletekbe és éttermekbe, közösségi szolgáltatások elvégzéséről, például tűzoltási vagy mentési műveletekről, vagy építési területeken végzett munkáról, elköteleztük magunkat, hogy minden egyes lépése során Ön mellett álljunk az úton.

Az is csupán enyhe túlzás lenne, ha azt állítanánk, hogy az új Volvo FL közel annyiféle konfigurációban rendelhető, ahány feladat elvégzésével megbízhatják. Ezért a szívünkön viseljük, hogy kínálatunkban felépítmények és alvázkialakítások sokoldalú választékát biztosítsuk az Ön számára.

A megfelelő alvázzal minden szállítási feladat hatékonyabban végezhető el
 A megfelelő alvázzal

Önnel az út minden lépésén

Az első kapcsolatvételtől, majd a felépítményezőt megkeresve az Ön igényeihez optimális felépítmény kialakításától irányítjuk a folyamatot, és nem nyugszunk addig, amíg sor nem kerül az átadásra, és üzleti, illetve szállítási szükségleteit maradéktalanul ki nem elégítettük. A felépítményezőkkel kialakított kapcsolatainknak köszönhetően ez az út lényegesen kevésbé fáradságossá válik a Volvóval. Részletes CAD rajzokat tudunk biztosítani a számukra, amelyek segítenek hatékonyabban és végül jobb minőségben végezni a munkájukat az egyedi kialakítások során – az Ön következő teherautójával.

Kiemelkedő felépítményezhetőségi lehetőségeivel és sokoldalúságával a teherautó maradéktalanul készen áll a munkára.

A felépítményezőkkel kialakított kapcsolataink lehetővé teszik, hogy pontosan az Ön specifikációjának megfelelő alvázat készítsünk.
Robusztus és sokoldalú

Minden felépítményre felkészítve

Műszaki szempontból számos okot is találhatunk arra, hogy a Volvo Trucks, illetve az új Volvo FL hogyan érhet el ilyen magas szintű sokoldalúságot. Robusztus és merev, az alvázak négyszögletes, lapos kialakítása pedig megkönnyíti a felépítményezést. A Volvo FL 10-16 tonnás, D5K motorral szerelt változataival, valamint a 4×4-es kivitelekkel kibővült kínálatának köszönhetően továbbá minden eddiginél könnyebben igazíthatja saját igényeihez a teherautót.

4
Sokoldalúság