Volvo FMX

Volvo FMX, egy korszerű, innovatív megoldásokkal teletömött és áttörő termékjellemzőkkel felvértezett építőipari teherautó.

4×2, 4×4, 6×2, 6×4, 6×6, 8×2, 8×4, 8×6, 10×4 vagy 10×6

D11 vagy D13 (330-tól 540 LE-ig)

A járművezető legjobb alkalmazása.

Mindig tartsa kézközelben Volvo FMX-ét! Szabályozza a hőmérsékletet, és gondoskodjon róla, hogy a jármű készen álljon az indulásra, amikor Ön is! Csupán a My Truck alkalmazásra van szüksége.My Truck iPhone képernyőkép: Állóhelyzeti légkondicionálás My Truck iPhone képernyőkép: Riasztó és zár

Mindig kellemes klímába térjen vissza!

A My Truck lehetővé teszi, hogy bárhonnan azonnal elindíthassa a légkondicionáló rendszert. Beállíthatja az elindítást egy heti napirend szerint, vagy időzítő alkalmazásával.


Gondoskodjon a biztonságról!

Győződjön meg róla, hogy bezárta az ajtókat, és megfelelően aktiválta a riasztót! Ha a riasztó megszólalna, azonnali értesítést kap.

My Truck iPhone képernyőkép: Műszerfal My Truck iPhone képernyőkép: Teherautók

Ellenőrizze a műszereket beszállás előtt!

A My Truck lehetővé teszi az üzemanyag, az AdBlue, a motorolaj, a mosófolyadék és a hűtőfolyadék szintjének, valamint az akkumulátor és a világító berendezések állapotának ellenőrzését.

Egy alkalmazás valamennyi irányítására...

Csatlakoztassa teljes flottáját egyetlen alkalmazáshoz! Mindössze annyit kell tennie, hogy rábök a gombra és követi az utasításokat. Rendeljen hozzá minden teherautóhoz egy egyedi nevet és képet, így könnyen megtalálhatja azokat a listában.

My Truck iPhone képernyőkép: Kezdés

...vagy egy teherautó több alkalmazással.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető, és egy teherautóhoz korlátlan számú készüléket is hozzárendelhet.  

 
Így kezdjen hozzá.  

My Truck iPad képernyőkép. Új teherautó csatlakoztatása

Először is, szüksége van egy új Volvo FMX-re, amelyen engedélyezett a My Truck szoftver használata. Ezután egyszerűen csak látogasson el az App Store-ba, és töltse le az alkalmazást!
Már csak annyit kell tennie, hogy az alkalmazásban csatlakozik a teherautójához. Nem is lehetne egyszerűbb.