Volvo FMX

Volvo FMX, egy korszerű, innovatív megoldásokkal teletömött és áttörő termékjellemzőkkel felvértezett építőipari teherautó.

4×2, 4×4, 6×2, 6×4, 6×6, 8×2, 8×4, 8×6, 10×4 vagy 10×6

D11 vagy D13 (330-tól 540 LE-ig)
Volvo támogatás

Segítjük Önt egész úton.
És ahogy Ön szeretné.

Számos módon segíthetjük Önt napi munkája során, könnyebbé, biztonságosabbá és talán élvezetesebbé téve azt.Napi munkájának támogatása


Járművezető-továbbképzés. Munkavégzés az építőiparban

Járművezető-továbbképzés.
Munkavégzés az építőiparban.

Egy egyedülálló szolgáltatás a Volvo FMX-hez: Járművezető-továbbképzés, Munkavégzés az építőiparban. Ez egy egy napos tantermi kurzus, amely személyi biztonsági rutinokat és a kockázatok csökkentését célzó, illetve a hatékony munkavégzést elősegítő módszereket oktat. Emellett terepvezetési technikákra is kitér, a balesetek és az elakadások elkerülése érdekében – és hogy mit kell tenni, ha mégis bekövetkeznének ezek.
A jármű jellemzői szintén a tananyag részét képezik – a terepvezetéshez, a különféle felépítményekhez és a mellékhajtás használatához kapcsolódóan. Emellett megtanulják, hogy miként használhatják ki az olyan rendszerek teljes potenciálját, mint az I-Shift vagy az összkerékhajtás.

Tudjon meg többet a hivatásos járművezetőknek szánt Volvo Trucks Járművezetői továbbképzésről!

Üzemanyag-menedzsment tanácsadók

Fuel advice.
Hozzáférést nyújt Önnek üzemanyag-kezelési oktatóinkhoz – az üzemanyag-fogyasztás csökkentésének igazi szakértőihez. Ők minden hónapban részletes üzemanyag-kimutatást küldenek Önnek, a fejlődést célzó, személyre szabott javaslatokkal. További tanácsokat kaphat a kifejezetten e célra rendelt help desken keresztül, vagy lépjen be a toolboxba, ahol gyakorlati tippeket és ösztönzést talál.

Hogyan segíthet a Volvo Trucks üzemanyagot megtakarítanom? Bővebb információk itt.

Dynafleet alkalmazás

Dynafleet alkalmazás
Ez az alkalmazás sokkal könnyebbé, és remélhetőleg élvezetesebbé teszi a járművezetői munkát. Nyomon követheti üzemanyag-hatékonysági pontszámát és rangját, valamint vezetési idejét és a térképen lévő érdekes tartalompontjait. Emellett össze is hasonlíthatja teljesítményét kollégáiéval. Ez az alkalmazás okostelefonra vagy tabletre érhető el.

Funkcióvezérlő a Volvo FMX-hez

Funkcióvezérlő távirányító.
Az elektronikus vezérlésű felfüggesztés (ECS) fokozza a menetkényelmet és segít a rakomány biztonságos utazásának biztosításában. Az ECS4 a legújabb változat és még több lehetőséget kínál, aminek legkiemelkedőbb példája a Work Remote. Immár tökéletesen szabályozhatja a jármű magasságát, valamint a mellékhajtás működését és a felépítmény funkcióit. A Work Remote egy terhelésjelzőt is tartalmaz. Tökéletesen irányíthatja a rendszert, akár a kormány mögött ülve, akár a teherautó körül sétálva.Teherautójának támogatása


Erős kereskedői hálózat

1,100 szerviz – készen arra, hogy bárhol segítsenek Önnek.
Volvo ügyfélként hozzáféréshez jut kiterjedt szervizhálózatunkhoz, amelyben magasabban képzett személyzet áll a rendelkezésére. Csak Európában több mint 1100 szervizzel rendelkezünk szerte a kontinensen. Így ha távol is jár otthonától, sosincs távol a segítség.

Keresse meg az Önhöz legközelebbi szervizt itt.

Volvo Action Service On Call

Segítségre van szüksége?
Csak nyomja meg a gombot.

Egy nem tervezett leállás a semmi közepén? A Volvo Action Service csupán egy gombnyomásnyira van. A VAS On Call automatikusan olyan operátorhoz kapcsolja Önt, aki beszél az Ön nyelvén (a teherautó ellenőrzi a digitális tachográfban lévő kártya nemzetiségét). Az összekapcsolás után a kiszolgálás gyors és pontos, mert már ismerik az Ön alvázazonosítóját, helyzetét és a lehetséges diagnosztikai hibakódokat.

Új Szerviztervezés a Volvo FMX-hez

Új Szerviztervezés. Egy lépés előre.
A telematikai átjáró jóvoltából a szerviz hozzáférhet olyan információkhoz, mint a motoradatok, a futásteljesítmény, az üzemanyag-fogyasztás, az aktív hibakódok, az üzemeltetési körülmények és a fontos alkatrészek (fékbetétek, tengelykapcsoló, akkumulátor, légszárító, stb.) állapota. Ez azt jelenti, hogy időben figyelmeztethetjük Önt, még mielőtt egy nem tervezett leállást kockáztatna. De a legfontosabb, hogy mindig tökéletesen felkészültek vagyunk, ha a szervizbe érkezik. Így hamarabb folytathatja útját, mint gondolná. Az Új Szerviztervezés opcióként az Új Volvo Arany Szerződéssel kombinálva vehető igénybe.

Online termékjellemzők

Online termékjellemzők. Az Ön vezetéknélküli szerelője.
Bizonyos dolgok miatt nem lenne feltétlenül szükséges szervizbe látogatni. És már nem is kell. Az Online termékjellemzőkkel egy szerelő hozzáférhet járművéhez, hogy távolról állítsa be a kijelzett üzemanyag-fogyasztást, az üzemanyagtartály méretét (ha plusz tankokat szerelt fel) és a kívánt sebességkorlátozást. Még a terhelésjelző funkció távoli bekapcsolása is lehetséges. Mindössze annyit kell tennie, hogy egy rövid időre félreáll az úton. Soha nem volt még ilyen gyors a szervizelés. Az Online termékjellemzők opcióként vehető igénybe az Új Volvo Arany Szerződéssel kombinálva.

Üzletmenetének támogatása


Volvo Premium Lease

Volvo Premium Lease.
Olykor okosabb, ha nem birtokolja a teherautóját. A Volvo Premium Lease lehetőséget biztosít arra, hogy a saját igényeinek megfelelő megoldást válasszon, mivel magában foglalhatja a tárgyi eszközöket, az útdíjakat, a biztosítást, a javítást és a karbantartást, sőt, akár még a gumiabroncsok cseréjét is.
A költségvetés pontos megtervezéséhez, a jobb cash flow elősegítéséhez és a tőkekihelyezés csökkentéséhez jelentős előnyt biztosítanak a fix és előrelátható költségek.

Olvasson bővebben finanszírozási megoldásainkról itt!