Piese Originale Volvo

Vă menţinem autocamionul pe şosea.

Autocamionul Volvo este proiectat pentru dumneavoastră şi fabricat cu atenţie pentru calitate până la cele mai mici detalii. Când este nou în stare originală, funcţionează la un nivel maxim de performanţă şi siguranţă. Atunci de ce să nu-l menţineţi în această stare?

Piesele originale Volvo vă menţin autocamionul pe şosea şi disponibil pentru lucrări, pentru a genera profit. Când aveţi la dispoziţie piesele şi specificaţiile corecte, care acţionează într-o armonie perfectă, puteţi să menţineţi totodată eficienţa autocamionului pentru reducerea costurilor privind combustibilul şi a emisiilor. În concluzie, piesele originale Volvo sunt esenţiale pentru maximizarea duratei de viaţă şi pentru obţinerea celei mai profitabile exploatări posibile a autocamionului.


Calitate originală şi cunoştinţe specializate

Calitate originală şi cunoştinţe specializate.

Puteţi fi siguri că utilizăm numai piese Volvo originale pentru menţinerea stării originale. Toate lucrările de service sunt executate de tehnicieni cu calificare înaltă, instruiţi în permanenţă pentru a-şi dezvolta cunoştinţele şi a fi la curent cu ultimele progrese din domeniul tehnologiei. Atelierele noastre sunt echipate, de asemenea, cu sisteme de diagnosticare eficiente şi baze de date, cu o gamă completă de instrumente speciale şi cu literatură de specialitate de ultimă oră. În momentul în care autocamionul dumneavoastră ajunge la un atelier Volvo, vă informăm întotdeauna în avans referitor la lucrările de service recomandate şi la momentul în care autocamionul va fi pregătit să pornească din nou la drum.

Piesele potrivite

Piesele potrivite.
La locul potrivit, la timpul potrivit.

Volvo Trucks operează în peste 140 de pieţe în cadrul unei reţele recunoscute, de înaltă calitate, de ateliere şi dealeri. Volvo oferă peste 100.000 de piese. Sistemul nostru logistic avansat vă asigură că veţi primi piesa necesară rapid şi uşor prin intermediul dealerului Volvo sau al atelierului Volvo, autunci când aveţi nevoie. Mai mult, vă garantăm că vom furniza toate piesele esenţiale pentru autocamionul dumneavoastră timp de cel puţin 15 ani după încetarea producţiei modelului respectiv, pentru a vă oferi o disponibilitate maximă pentru mulţi ani de aici înainte.

Raport calitate/preţ

Raport calitate/preţ.

Diferenţa dintre calitatea excelentă şi calitatea slabă depăşeşte cu mult aspectul exterior al piesei. Nu puteţi vedea, de exemplu, materialele alese sau toleranţele, dar acestea vor conta extrem de mult pe termen lung. Piesele noastre sunt testate riguros pentru a asigura performanţe optime şi o potrivire perfectă pentru autocamionul dumneavoastră Volvo. Iată de ce putem spune cu deplină încredere că piesele originale Volvo vă oferă maximum de valoare pentru preţul plătit. Ştiţi că vă puteţi baza pe ele pentru o interacţiune perfectă cu celelalte componente ale autocamionului. Cu asigurarea Volvo, inclusiv pentru piese, lucrări şi daune indirecte, veţi obţine, de asemenea, o protecţie optimă.