Exchange Parts

Menţineţi-vă autocamionul Volvo în starea originală

Menţineţi-vă autocamionul Volvo în formă maximă cu Volvo Exchange Parts – o modalitate economică de a ajuta autocamionul Volvo să rămână în starea originală.

Exchange Parts ÎN TIMPUL procesului de refabricare, piesele uzate care au fost preluate de către atelierele noastre de la clienţi, sunt dezasamblate complet, pentru a se putea evalua exact starea acestora. Componentele sunt demontate şi sunt curăţate atent înainte de a fi inspectate în continuare. Toate piesele cu nivel ridicat de uzură, precum rulmenţii, garniturile şi semeringurile, sunt înlocuite cu Piese Originale Volvo complet noi. În anumite situaţii, unele componente sunt prelucrate pentru a fi conforme cu cele mai recente specificaţii Volvo, apoi sunt reasamblate - în acest mod ne asigurăm că nicio piesă revândută nu va fi uzată moral. În continuare, sunt testate pentru a se verifica performanţele produsului. Toate piesele de schimb Volvo Exchange Parts au preţuri competitive şi se aplică aceleaşi condiţii de garanţie ca şi la Piesele Originale Volvo complet noi.

 Exchange Parts ATUNCI CÂND MONTAŢI Volvo Exchange Parts, sunteţi asigurat de calitatea şi performanţele pe care le poate oferi Volvo. Fiecare piesă de schimb refabricată este testată înainte de a ieşi din uzină şi este montată în ateliere Volvo, de către tehnicieni Volvo.

 

 

Volvo Exchange Parts sunt prelucrate în strictă conformitate cu standardele de calitate Volvo Trucks, asigurând reducerea la minimum a impactului asupra mediului.

 Exchange Parts VIZIONAŢI FILMUL şi aflaţi modul în care procesul de refabricare aduce o nouă viaţă pentru Volvo Exchange Parts. Faceţi clic aici pentru a viziona.Discutaţi cu un reprezentant Volvo şi aflaţi cum puteţi să vă menţineţi autocamionul Volvo în starea originală, cu ajutorul Volvo Exchange Parts.