Cea mai bună asistenţă în cele mai dificile situaţii

Defecţiuni şi opriri neplanificate i se pot întâmpla oricărui autocamion. Volvo Action Service minimizează riscurile, oferind asistenţă rutieră non stop pentru repararea vehiculului şi pentru rezolvarea altor probleme.

Service complet pentru autocamion 
Prin reţeaua noastre cuprinzătoare, de peste 1.000 de dealeri şi furnizori Volvo în întreaga Europă, Volvo Action Service asigură asistenţă pentru aproape orice fel de problemă a autocamionului, indiferent de marca acestuia.

În afară de defecţiunile la motor şi la transmisie, rezolvăm şi problemele apărute la caroseria autocamionului, la remorcă, la instalaţia de frig sau de încălzire, la anvelope etc.

Asistenţă pentru mobilitate
Dacă vehiculul sau remorca nu pot fi reparate pentru efectuarea în timp util a transportului respectiv, Volvo Action Service se poate ocupa de închirierea unui alt vehicul sau a unei remorci, pentru ca marfa să ajungă la destinaţie. Iar în cazul în care şoferul întâmpină probleme cu autorităţile, Volvo Action Service poate face demersurile necesare în vederea reprezentării juridice locale.

Volvo Action Service asigură şi asistenţă financiară de urgenţă în cazul în care şoferul are probleme de ordin financiar ca urmare a unor cheltuieli neprevăzute, precum şi repatrierea şoferului în cazul în care acesta este nevoit să abandoneze vehiculul ca urmare, spre exemplu, a unei defecţiuni sau a unei probleme de sănătate.

Pe scurt: dacă autocamionul suferă o oprire neplanificată, apelaţi Volvo Action Service. Curând veţi putea porni din nou la drum.

VAS On Call - Particularitate a noului Volvo FH
O oprire neplanificată în pustietate? Volvo Action Service poate fi accesat printr-o simplă apăsare de buton. VAS On Call vă conectează în mod automat la un operator care vorbeşte limba dumneavoastră (autocamionul verifică naţionalitatea cartelei din tahograful digital). Iar odată conectaţi, service-ul este rapid şi exact, deoarece operatorii cunosc deja seria dumneavoastră de şasiu, poziţia şi eventualele coduri de defecţiune.