Noul Volvo FE

Partenerul dumneavoastră flexibil de lucru, ce vă oferă manevrabilitate excelentă şi productivitate de primă clasă.

Autotractor 4×2; Autoşasiu 4×2, 6×2 sau 6×4

D8K (250, 280 sau 320 CP)
Proiectat pentru a se integra….
….şi a ieşi în evidenţă

Noul Volvo FE îşi merită locul în gama de autocamioane Volvo. Poate că este mai mic decât fraţii lui de cursă lungă, însă o singură privire îţi spune că face parte din aceeaşi familie.

Luminile de zi cu LED-uri în formă de V sunt oferite acum ca echipare standard.
Lumini de zi cu LED

Odată cu lansarea noului Volvo FE, se poate observa imediat că există o filosofie de design clară şi consecventă aplicată în întreaga gamă Volvo Trucks. Se asigură o atitudine nouă şi o identitate de brand creată cu linii şi grafică solide şi îndrăzneţe. Caracteristicile de design precum farurile verticale distincte cu lumini de zi în formă de V şi conturul clar format de grila neagră nu lasă loc de dubii – aveţi în faţă un adevărat membru al familiei Volvo.

Inteligenţă pe şosea

Noul design este caracterizat prin ridicarea clasicei sigle Volvo de pe grilă într-o poziţie mai proeminentă, sub parbriz. Acest lucru creează impresia vizuală a unui parbriz mai mare, iar şoferul pare „mai apropiat” de şosea. Asigurarea acestui tip de accesibilitate este un aspect vital al lucrului cu unul sau mai multe autocamioane compacte, deoarece acestea vor fi utilizate în principal în medii în care se află multe persoane.

Dintr-o singură privire puteţi observa că acest autocamion are acelaşi ADN ca şi fraţii săi mai mari.

Noul aspect este armonizat cu tema de design Volvo.
Grilă frontală

Aceeaşi familie, propria identitate

Pe lângă integrarea în mediu, mai există un motiv pentru aceste schimbări – armonizarea întregii game. Noul design frontal indică faptul că are acelaşi ADN cu rudele legendare mai mari, păstrându-şi, în acelaşi timp, personalitatea individuală.

Creaţi o impresie

Cum ar trebui să reacţioneze proprietarii, şoferii şi chiar şi locuitorii oraşelor la vederea noului Volvo FE? Estimăm că noul design va face ca oamenii de pe stradă şi ceilalţi participanţi la trafic să se simtă confortabil în prezenţa acestui autocamion. În acelaşi timp, sperăm ca proprietarii şi şoferii să se simtă mândri de asocierea cu Volvo şi să se bucure de un autocamion care îşi îndeplineşte excelent sarcinile.

Noua bară de protecţie din trei piese cu colţuri din oţel este mai uşor de reparat.
Bară de protecţie din trei bucăţi
3
Design