Şasiu Volvo FL

Perfect adaptat pentru viaţa în mediul urban.

Şasiul autocamionului Volvo FL a fost construit pentru un singur scop: flexibilitate. Atunci când se confruntă cu dificultăţile şi cerinţele legate de activităţile din domeniul distribuţiei urbane, cu încărcături grele, curbe strânse şi utilizare prelungită, şasiul face faţă situaţiei de fiecare dată. Mai ales dacă aţi configurat caracteristici suplimentare pentru acesta.

Înălțimi șasiu, aprox.

  • Jos: 810-830 mm
  • Mediu: 860 mm
  • Înalt: 950 mm
  • Foarte înalt: 960 mm
Ampatamente
  • 3,250-6,800 mm

Vizualizaţi specificaţiile complete ale şasiului

 


Şasiu personalizat Volvo FL

Personalizat sau standard.

Şasiul Volvo FL poate fi comandat în configuraţie standard sau adaptat pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră specifice. Datorită portalului cu instrucţiuni pentru carosieri (VBI), timpii de execuţie ai suprastructurii sunt reduşi şi veţi obţine un autocamion perfect, cu o suprastructură perfectă, adaptată activităţilor dumneavoastră specifice, în cel mai scurt timp posibil.


Şasiu Volvo FL, vedere de sus

Montare uşoară a suprastructurilor.

Pentru a facilita activitatea carosierilor, şasiul poate fi montat cu o varietate de suporturi pentru suprastructuri în cadru. Combinaţiile pot fi configurate pentru a se potrivi oricărei cerinţe şi oricărei suprastructuri necesare.

Citiţi mai multe despre flexibilitatea şasiului


Pictogramă de service

Punţi faţă care nu necesită întreţinere.

În funcţie de cerinţele privind încărcătura, există o gamă de trei punţi faţă diferite, care nu necesită întreţinere. Pentru autocamioanele cu motor D5K, sarcina utilă este de 4,5 tone, iar autocamioanele echipate cu motor D8K prezintă capacităţi de încărcare între 4,5 şi 7,1 tone.


Volvo FL, vedere laterală

Variante de suspensie.

În funcţie de sarcina pe punte, există diverse variante de suspensie atât pentru puntea faţă, cât şi pentru puntea spate: suspensie pneumatică sau cu arcuri cu foi, fie o combinaţie a celor două tipuri de suspensie.


Dimensiuni roţi Volvo FL

Dimensiunile roţilor.

Există trei dimensiuni diferite de roţi pentru gama Volvo FL. Pentru modelul mic de 12 tone cu motor cu 4 cilindri, roţile sunt de 17,5", iar pentru autocamioanele mai grele cu motoare de 6 cilindri, există două variante de roţi, cu dimensiunea de 19,5" sau 22,5".


Răspuns rapid la frânare

Răspuns rapid şi sigur la frânare.

Volvo FL este echipat cu un sistem de frânare pneumatic ce dispune de discuri ventilate atât în faţă, cât şi în spate. Sistemul de frânare controlat electronic (EBS) asigură un răspuns mai rapid şi mai sigur la frânare, cu o uzură redusă a frânelor. Sistemul include caracteristici precum sistem antiblocare roţi (ABS), o blocare a diferenţialului şi coordonarea sistemelor de frânare.


Suspensie controlată electronic

Încărcare uşoară, rapidă.

Ajustarea înălţimii şasiului în cazul suspensiei pneumatice poate fi controlată prin intermediul suspensiei controlate electronic (ECS), cu ajutorul comutatoarelor de pe panoul de bord sau al unei telecomenzi, pentru a identifica nivelul corect al platformei de încărcare.