Studiaţi mai îndeaproape cabina.
O vor face şi alţii.


Designul părţii frontale a noului Volvo FM

Aspect remarcabil. Zi şi noapte.

Volvo FM este un autocamion eficient şi puternic conceput pentru a sta pe şosea. Iar acest lucru se reflectă în mod clar în designul cabinei. Liniile aerodinamice, noua grilă provocatoare şi luminile de zi în formă de V contribuie toate la aspectul unic, care iese în evidenţă, al noului Volvo FM.

Citiţi despre experienţa legată de noul design

Siguranţă conform aşteptărilor.

Siguranţa este una dintre valorile noastre fundamentale şi depunem toate eforturile pentru a proiecta autocamioanele astfel încât riscul de vătămare în caz de accident să fie minimizat. La fel ca în cazul tuturor cabinelor Volvo, cabina noului Volvo FM a fost supusă celor mai dure teste la impact din lume, inclusiv testului la impact pentru cabine din Suedia.

Transportor de automobile Volvo FM

Aveţi nevoie de capacitate suplimentară?

Dacă doriţi să utilizaţi capacitatea de deasupra acoperişului, cabina de dormit cu plafon coborât este alegerea perfectă. Montată pe şasiul foarte jos, aceasta măsoară doar 261,5 centimetri de la şosea până la plafon, eliberând un spaţiu foarte mare pentru încărcătură suplimentară. Deosebit de valoros pentru transportatorii de automobile şi pentru alte utilizări pentru care volumul este important.

Aflaţi mai multe despre cabina de dormit cu plafon coborât

Galerie exterioară