Aplicaţia My Truck.
Autocamionul dumneavoastră Volvo FM se află la o atingere distanţă.

Volvo FM este întotdeauna la îndemână. Controlaţi sistemul de climatizare şi asiguraţi-vă că este pregătit de pornire atunci când vă urcaţi în el.

Nu aveţi nevoie decât de aplicaţia My Truck.Captură de ecran My Truck pe iPhone: Climatizare la parcare Captură de ecran My Truck pe iPhone: Alarmă şi blocare

Reveniţi întotdeauna la un climat confortabil.

Nu trebuie să vă aflaţi în cabină pentru a activa sistemul de climatizare. My Truck vă permite să îl porniţi instantaneu de oriunde. De asemenea, puteţi să îl configuraţi să pornească la o anumită oră conform unui temporizator sau unor programe săptămânale, astfel încât veţi beneficia în permanenţă de o temperatură perfectă pentru mediul de lucru.

Menţineţi autocamionul în siguranţă.

Asiguraţi-vă că aţi blocat uşile şi că alarma este activată în mod corespunzător. Dacă alarma este dezactivată, sunteţi alertat imediat.

Captură de ecran My Truck pe iPhone: Tablou de bord Captură de ecran My Truck pe iPhone: Autocamioane

Verificaţi panoul de bord înainte de a intra în autocamion.

Efectuaţi inspecţia dinaintea unei deplasări înainte să ajungeţi la autocamion. My Truck vă permite să verificaţi combustibilul, AdBlue, uleiul de motor, lichidul de parbriz şi nivelul lichidului de răcire, precum şi starea bateriei şi a farurilor.

O aplicaţie care le controlează pe toate…

Conectaţi întreaga flotă la aplicaţie. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să apăsaţi butonul şi să respectaţi instrucţiunile. Furnizaţi un nume şi o imagine unica pentru fiecare autocamion şi va fi uşor să le găsiţi în listă.

Captură de ecran My Truck pe iPhone: Start

…sau un autocamion cu aplicaţii multiple.

Utilizaţi autocamionul la comun cu alţi şoferi? Superiorul dumneavoastră doreşte şi el aplicaţia? Sau doriţi să o utilizaţi atât pe telefon, cât şi pe tabletă? Nicio problemă. Aplicaţia se poate descărca gratuit şi puteţi conecta un număr nelimitat de dispozitive la un singur autocamion.


Cum începeţi.

Captură de ecran My Truck pe iPad: Conectare camion nou

1. Comandaţi noul Volvo FM cu software-ul My Truck activat.

2. Accesaţi App Store şi descărcaţi aplicaţia. Este gratuită.

3. Apăsaţi „Connect new truck” (Conectare autocamion nou) şi urmaţi instrucţiunile de pe ecran. Veţi avea nevoie de VIN (număr de identificare vehicul).

4. Dacă doriţi să conectaţi dispozitive suplimentare, repetaţi paşii 2 şi 3.