Volvo FMX

Volvo FMX, autocamionul modern pentru construcţii, prevăzut cu soluţii inovatoare şi caracteristici revoluţionare.

4x2, 4x4, 6x2, 6x4, 6x6, 8x2, 8x4, 8x6, 10x4 sau 10x6

D11 sau D13 (330 - 540 CP)

Cum să recunoaşteţi un adevărat camion pentru construcţii.

Designul robust al autocamionului Volvo FMX este evident diferit de toate celelalte autocamioane. Iată detaliile care îl fac să iasă în evidenţă. Detalii care sunt foarte importante pentru munca zilnică a şoferilor.

  Citiţi despre experienţa legată de noul design

Treaptă de acces Volvo FMX

Treaptă de acces în cabină.

O treaptă joasă şi rabatabilă facilitează intrarea în autocamioanele cu şasiu înalt. Toate cele trei trepte prezintă un design antiderapant. Lumina suplimentară din uşă sporeşte siguranţa la intrarea în autocamion pe timp de noapte.

Treaptă faţă Volvo FMX

Treaptă în faţă.

Întreaga parte frontală inferioară este robustă şi poate avea rol de scară. Pur şi simplu vă urcaţi pe ea. Pentru un acces şi mai bun la curăţarea parbrizului, este disponibilă opţional o scară suplimentară ce poate fi montată pe bara de protecţie faţă.

Priză de aer amplasată sus Volvo FMX

Priză de aer amplasată sus.

Priza de aer amplasată sus contribuie la o vizibilitate bună în spate la mersul în marşarier. Prezintă un debit mare de aer şi este bine protejată împotriva prafului.

Oglinzi Volvo FMX

Oglinzi.

Oglinzi retrovizoare robuste, cu prinderi solide, care rezistă la şocuri.
Braţe subţiri pentru oglinzi, care nu obturează vizibilitatea în faţă.

Scară Volvo FMX

Scară.

Scara şi bara laterală facilitează urcarea în cabină şi inspectarea încărcăturii pe rampa de încărcare. Treptele prezintă un design antiderapant.

Siglă Volvo FMX

Sigla Volvo.

Mutată mai sus, mai aproape de şofer. Mare şi impunătoare, exact la fel ca şi autocamionul. Fiţi mândri că sunteţi la volanul unui autocamion Volvo.