Globetrotter Destination 2013

Globetrotter destanacija 2013

Globetrotter Destination 2013

Dan 1 putovanje za San Francisko

Dan 2 San Francisco
Pridružite se celodnevnoj turi obilaska grada u Hamer limuzini, posetite ulicu  Lombard, Palatu lepih umetnosti, Diznijev muzej, most Golden Gejt, Golden Gejt park, Hajt Ašburi (Haight Ashbury), Civic Center, South of Market, Union Square, Kinesku četvrt (Chinatown), Severnu plažu (North Beach), Alkatraz i mol 39 (Pier 39).

Dan 3 San Francisco – Monterej, Karmel
Vozite Mustanga autoputem 1 do Montereja and Karmela pored mora,  to je vožnja od 17 milja. Ručajte na ranču Misija(Mission Ranch) u karmelu. Istorijsko odmaralište ranča Misija prostire se na 22 jutra i ima spektakularan pogled na Point Lobos, plažu reke Karmel(Carmel River Beach) i Tihi okean. Ovaj ranč je bio jedna od prvih mlekara u Kaliforniji. Bogatu istoriju ovog ranča iz 1800-tih godina je očuvao i resturirao bivši gradonačenik Karmela, Klint Istvud. 

Dan 4 San Francisco – Sausalito
Doživite pravu avanturu jedrenja u zalivu San Francisca i letite cepelinom iznad grada. Uživajte u testiranju finih vina i obiđite vinograde i izložbu biodinamičkog rastinja u Sausalitu. Vačera će biti poslužena na terasi.  

Dan 5 San Francisco – Honolulu
Popodnevni obilazak: Perl Harbur i Arizona Memorial.     
   

Datumi i program putovanja su podložni promenama. 

Globetrotter Destination 2013

Dan 6 Honolulu
Slobodan dan za zabavu i razne uzbudljive aktivnosti. Idite na ronjenje, windsurfing ili parasejling. Ili zašto ne biste zaplivalli sa delfinima?

Dan 7 Honolulu – Ostvro Oahu
Celodnevni obilazak ostvra Oahu. Od from Diamond Head Crater-a duž južne obale preko čuvenih plaža za surfing na severnoj obali, videće pejzaž raskošnih dolina i palmi koje se njišu. dok uživate u dramatičnom pogledu na planine i osunčane plaže naš vodič će Vam ispričati sve o jedinstvenoj istoriji ostrva Oahu.

Dan 8 Honolulu
Polazak za Kualoa ranč  na dan put aktivnosti. Kad posetite Kualoa Ranč imaćete priliku da učestvujete u nizu uzbudljivih doživljaja i avantura. Nudimo jahanje, vožnju kajakom, ekspediciju u džunglu i učenje hula plesa.  

Dan 9 Honolulu – San Francisco

Dan 10 Povratak u Srbiju