...sada sve ostalo prepustite nama

Znamo da vam je posao na prvom mestu, a kamion na drugom. Zato se trudimo da vam ponudimo kompletan asortiman usluga u cilju pouzdanih i efikasnih transportnih zadataka i maksimalnog iskorišćenja novog Volvo FE kamiona.

Kada vam je Volvo Trucks partner, na raspolaganju su vam bitne usluge podrške – stalno tokom cele godine.
24

Lokalni Volvo Trucks zastupnik vrlo je radoznao. Želi da zna čime se bavite. Šta isporučujete ili preuzimate, kada to radite i šta određuje vaš uspeh. Za ovakvo temeljno ispitivanje postoji dobar razlog – vaš komercijalni uspeh.

Vaš kamion je naša briga

Ako postanete naš partner, moći ćete da koristite naše bitne usluge i mrežu zastupnika koja predano radi da bi vam olakšala poslovanje. Brinemo se o vašem kamionu umesto vas i tako vam nudimo manje stresno i rentabilnije korišćenje. Jednostavno rečeno, možete se opustiti i nesmetano koristiti jedan od najboljih distributivnih kamiona na svetu.

Kamion koristite manje stresno kada imate iskusnog i predanog transportnog partnera.

Ponuda sa garancijom

Kako u tome uspevamo? Na osnovu vaših komercijalnih i poslovnih zahteva pronalazimo kompletno rešenje koje podrazumeva servisne ugovore, pakete za ekonomičnu potrošnju goriva, obuku vozača, upravljanje voznim parkom i ugovore o finansiranju i osiguranju. Sve što vam treba da bi kamion imao performanse potrebne vašem poslovanju.

1
Partnerstvo