Odgovor je „da“
Predstavljanje nove Volvo FE serije

Od regionalne distribucije do lakog građevinskog transporta, komunalnih usluga i transporta smrznute robe – svi ovi poslovi zahtevaju da novi Volvo FE ima potpuno nove fleksibilne performanse u klasi od 18 do 26 tona.

Sada u ponudi sa ekonomičnim I-Shift menjačem.
I-Shift

Razmislite o svom normalnom radnom danu, a zatim o svom kamionu. Da li postižete potrebnu radnu i komercijalnu efikasnost? Ako niste sigurni, možda vam novi Volvo FE može pomoći da se odlučite. Zbog niza poboljšanja, uključujući I-Shift menjač za sve modele, više je nego spreman da ga uzmete u obzir.

Revolucionarne vesti – I-Shift menjač na kamionu Volvo FE

Novi Volvo FE ima naš svetski slavan I-Shift menjač. On rukovaocu nudi prijatniju i manje zahtevnu radnu smenu, a transporteru ekonomičniju potrošnju goriva i efikasniji transport.
Pročitajte više o I-Shift menjaču

Novi asortiman motora koji je razvio Volvo.
Novi asortiman motora koji je razvio Volvo.

Nikad fleksibilniji

Fleksibilniji je i po pitanju opcija za izvod snage, što je razumljivo s obzirom na raznovrsne zadatke koje mora da obavi. Osim toga, potpuno novi asortiman motora nikada ne dovodi u pitanje obezbeđenje odgovarajuće snage.

Novi prednji kraj sa dnevnim svetlima za vožnju sa LED diodama.
Dnevna svetla za vožnju sa LED diodama

Stabilan i robustan, spolja i iznutra

Kamion ima stabilnu, robustnu šasiju i prilazi tamo gde pre nije mogao, lakše i efikasnije. Dužnost nam je da vam pomenemo da je novi Volvo FE jednako impresivan i sa ljudskog stanovišta. Ergonomična rešenja za vožnju, novo sedište i pažljivo dizajnirana kabina idealni su za lak, bezbedan rad i česte ulaske i izlaske. Upravo ove karakteristike omogućavaju novom Volvo FE kamionu da potvrdno odgovori na veći broj izazova. To su dobre vesti za vas i vaše poslovanje.

2
Rezime o proizvodu