Originalni deli Volvo

Zagotavljanje voznosti tovornjaka.

Tovornjak Volvo je narejen prav za vas, izdelan skrbno in kakovostno do zadnje podrobnosti. Dokler je nov in v originalnem stanju, deluje s polno zmogljivostjo in zanesljivostjo. Zakaj ga torej ne bi ohranili v takem stanju?

Originalni deli Volvo pripomorejo, da je tovornjak ves čas vozen in razpoložljiv za delo, tako da vam prinaša dobiček. Pravi deli z ustreznimi tehničnimi lastnostmi vam s popolnoma skladnim delovanjem tudi omogočajo ohraniti varčno porabo goriva, torej nizke stroške goriva in izpuste. Skratka, originalni deli Volvo so bistveni pogoj za kar najvišjo razpoložljivost in kar največjo donosnost tovornjaka za lastnika.


Originalna kakovost in sprotno spremljanje dosežkov stroke

Originalna kakovost in sprotno spremljanje dosežkov stroke.

Lahko se zanesete, da uporabljamo samo originalne dele Volvo, tako da se tovornjak ohranja v originalnem stanju. Vse servisne posege opravljajo naši visoko usposobljeni serviserji, ki se ves čas usposabljajo in strokovno izpopolnjujejo ter ves čas spremljajo tehnološki napredek. Naše delavnice uporabljajo učinkovita diagnostična orodja in obsežne podatkovne zbirke, popolno paleto posebnih orodij in najnovejšo servisno literaturo. Ko svoj tovornjak Volvo pripeljete v Volvovo servisno delavnico, vas vedno vnaprej obvestimo, kakšen servis je priporočen in kdaj bo tovornjak spet pripravljen za vožnjo.

Pravi deli

Pravi deli.
Na pravem mestu ob pravem času.

Podjetje Volvo Trucks z dobro utečeno mrežo kakovostnih servisnih delavnic in pooblaščenih servisov posluje na več kot 140 trgih. Volvo jih oskrbuje z več kot 100.000 deli. Naš napredni logistični sistem vam zagotavlja, da v Volvovi servisni delavnici ali na pooblaščenem servisu pridete do delov preprosto in hitro, ko pride čas za servis. Še več, jamčimo vam dobavo bistvenih delov za tovornjak še najmanj 15 let po prenehanju proizvodnje modela, zato vam bo še leta in leta zagotovljena njegova kar najvišja razpoložljivost.

Vredni svoje cene

Vredni svoje cene.

Odlična in slaba kakovost še zdaleč nista omejeni na videz. Po videzu recimo ne morete presoditi ustreznosti izbire materialov in toleranc, ki sta dolgoročno zelo pomembna dejavnika. Vse dele strogo preskušamo ter s tem zagotavljamo njihovo optimalno delovanje in popolno prileganje v vaš Volvo. Zato lahko samozavestno trdimo, da z originalnimi deli Volvo dobite za svoj denar največ. Lahko se zanesete, da bodo delovali brezhibno usklajeno z drugimi deli tovornjaka. Garancija Volvo, ki zajema vgrajene dele, opravljeno delo in posledično škodo, vam zagotavlja popolno zaščito.