Volvo Service Contracts

Izboljšajte vaš vsakdan.

Razpoložljivost tovornjakov si lahko povečate brez težav. Ob tem pa si tudi znižate stroške lastništva, izboljšate nadzor nad delovanjem voznega parka in pridobite več časa za osnovno dejavnost. Rešitev so Volvo servisne pogodbe – ki še nadgrajujejo odlični tovornjak in pomenijo dodatno vrednost za vaše podjetje.

Tovornjak je vedno brezhiben

Tovornjak je vedno brezhiben

Servisna pogodba vam zagotovi vrhunsko oskrbo tovornjaka, ki bo zato ves čas brezhiben. Servise tovornjaka opravljajo certificirani serviserji in skrbijo, da ves čas deluje brezhibno – vsa dela pa opravimo, ko to vam najbolje ustreza in kar najmanj moti vaše poslovanje.

Vaše poslovanje ni moteno

Vaše poslovanje ni moteno

Če servisiranje tovornjaka zaupate nam, si zagotovite razpoložljivost in ugodnejše poslovanje. Vaše dostave lahko bolje napoveste, so učinkovitejše in donosnejše. To prispeva k boljšim odnosom z vašimi strankami.

Popolno obvladovanje stroškov

Popolno obvladovanje stroškov – manj administracije

Poleg tega, da izboljšujejo razmere za vaše poslovanje, servisne pogodbe tudi ugodno vplivajo na stroške. Pridobite natančnejši nadzor nad stroški, prihranite si čas in stroške za administracijo, ustrezno servisiran tovornjak pa tudi varčneje vozi. Vse to vam kot lastniku znižuje skupne stroške in obremenitve – tako se lahko posvetite razvoju in rasti podjetja.

100-odstotna razpoložljivost

Koliko več bi želeli imeti od vsakega dneva?

Odgovor na to vprašanje določa, katero servisno pogodbo boste izbrali. Vse pogodbe zagotavljajo boljše delovanje tovornjaka, Volvo zlata pogodba pa vam zagotavlja tudi lastništvo brez skrbi in 100-odstotno razpoložljivost.