novi Volvo FE

Vaš prilagodljivi delovni partner, ki ga odlikujejo odlične vozne lastnosti in prvovrstna produktivnost.

Vlačilec 4x2; šasija s kabino 4x2, 6x2 ali 6x4

D8K (250, 280 ali 320 KM)
Natanko tak, kakršnega potrebujete

Razumemo, da se pri prevozih soočate z najrazličnejšimi izzivi. Naj gre za oblikovanje rešitev za odvoz smeti, za lažje gradbene prevoze ali prevoze naftnih derivatov, si prizadevamo, da bi vam stali ob strani pri vsakem koraku k cilju.

Če rečemo, da obstaja skoraj toliko konfiguracij novega Volva FE, kot bo vrst prevozov, ki jih bo moral opravljati, je to le rahlo pretiravanje. Zato je srčika naše ponudbe zagotovilo, da vam bomo priskrbeli prilagodljivo paleto možnosti nadgradenj in šasij.

S pravo šasijo lahko učinkoviteje opravljate svoje prevoze, kakršne koli vrste so že.
Cisterna Volva FE
Vam ob strani na vsakem koraku k cilju

Od prvih stikov in ugotovitve, kaka nadgradnja je za vas najprimernejša, prek stikov z izdelovalci nadgradenj in vodenja celotnega procesa do urejanja končne predaje ne odnehamo, dokler vaše poslovne in prevozne zahteve niso izpolnjene. Z Volvom je to potovanje mnogo manj naporno, saj imamo tesne stike z izdelovalci nadgradenj. Lahko jim priskrbimo natančne risbe CAD, ki jim pomagajo delati učinkoviteje in vam nato predati kakovostno rešitev natančno po vaših potrebah – vaš naslednji tovornjak.

Z izjemnimi možnostmi in prilagodljivostjo pri nadgradnjah ta tovornjak komaj čaka na priložnost, da se izkaže.

Vzpostavljeni tesni stiki z izdelovalci nadgradenj nam omogočajo konstruirati in izdelati šasijo natanko po vaših zahtevah.
Šasija Volva FE

Robustna in prilagodljiva

S tehničnega vidika je mogoče tako visoko raven prilagodljivosti tovornjakov Volvo, tudi novega Volva FE, razložiti z nizom razlogov. Robustna in toga pravokotna in ploščata šasija olajšuje namestitev nadgradnje. Omogoča tudi načrtovanje in izdelavo rešitve, ki izpolnjuje tudi najvišje operativne zahteve.

4
Prilagodljivost