novi Volvo FE

Vaš prilagodljivi delovni partner, ki ga odlikujejo odlične vozne lastnosti in prvovrstna produktivnost.

Vlačilec 4x2; šasija s kabino 4x2, 6x2 ali 6x4

D8K (250, 280 ali 320 KM)
Odgovor je „da“
Predstavitev novega
Volva FE

Od regionalne distribucije do lažjih prevozov v gradbeništvu, komunalnih storitev in prevozov s hladilniki – za vse naloge mora biti novi Volvo FE prilagodljiv in mora učinkovitost v razredu od 18 do 26 ton dvigniti na povsem novo raven.

Zdaj na voljo z varčnim menjalnikom I-Shift.
I-Shift

Pomislite na svoj običajni delovni dan, nato pomislite na svoj tovornjak. Ali ustreza potrebam po operativni in komercialni učinkovitosti? Če niste povsem prepričani, vam lahko pomaga pregnati dvome novi Volvo FE. S številnimi izboljšavami, med drugim tudi z menjalnikom I-Shift, ki je zdaj na voljo za vse različice, bo zlahka in zanesljivo opravil z vsemi izzivi.

Svetovna novost – I-Shift v novem Volvu FE

Novi Volvo FE se zdaj lahko pohvali z našo svetovno uspešnico, menjalnikom I-Shift. Za voznika to pomeni udobnejši, lažji delovnik, za prevoznika pa varčnejšo porabo goriva in učinkovitejše prevoze.
Preberite več o I-Shift

Novi program motorjev, razvitih pri Volvu.
Novi program motorjev, razvitih pri Volvu.

Še prilagodljivejši kot doslej

Odkrili boste tudi široke možnosti pri odgonih – kar je glede na široko paleto nalog tovornjaka samoumevno. Popolnoma nov program motorjev zagotavlja, da bo ustrezne moči vedno dovolj.

Nova zasnova prednjega dela in dnevni žarometi LED.
Dnevni žarometi LED

Stabilen in čvrst, znotraj in zunaj

Stabilna, čvrsta šasija omogoča tovornjaku, da še laže in učinkoviteje kot doslej pripelje do še več ciljev. A moramo poudariti, da je novi Volvo FE enako prepričljiv tudi, kar zadeva človeške vidike. S svojimi ergonomijo vožnje, novimi sedeži in skrbno načrtovano kabino je odličen za udobno, varno delo s pogostim vstopanjem v kabino in izstopanjem iz nje. S takimi lastnostmi lahko novi Volvo FE odgovori „da“ na še več izzivov kot doslej. Dobre novice za vas, sijajne novice za vaše podjetje.

2
Povzetek