Kabina novega Volva FL

Kabina Volva FL. Varnost, slog in udobje.

Volvo FL je od zunaj jasno razpoznaven. S svojo izrazito črno masko bo privlačil poglede, aerodinamične poteze in gladke zunanje površine pa bodo vozniku zagotavljale odlične vozne in manevrske zmogljivosti. Glede na svoje potrebe lahko izberete med tremi velikostmi – dnevno kabino, komfortno kabino in kabino za ekipo –, ki pa vse nudijo vrhunsko udobje in funkcionalnost.

Dnevna kabina
 • Notranja višina 1605 mm,
  dolžina 1600 mm,
  širina 2100 mm.
Komfortna kabina
 • Notranja višina 1605 mm,
  dolžina 2000 mm,
  širina 2100 mm.
Kabina za ekipo
 • Notranja višina 1605 mm,
  dolžina 2980 mm,
  širina 2100 mm.
Oglejte si popolne tehnične podatke kabin

Notranjost kabine Volva FL

Notranjost kabine.
Udobje in sproščenost.

Če vaše delo zahteva, da velikokrat vstopate v kabino in izstopate iz nje, je udoben, ergonomičen vhod nuja. Ko ste enkrat v kabini, vam prostorna in udobna notranjost s premišljeno opremo omogoča sproščeno in resnično prijetno delo. Le razglejte se po notranjosti kabine Volva FL – ki smo jo predelali, da vam bo udobneje.

Preberite več o notranjosti kabine


Zunanjost kabine Volva FL

Zunanjost kabine.
Preverjena in preizkušena varnost.

Podobno kot vsi tovornjaki vrhunskega razreda je tudi Volvo FL prestal najstrožje varnostne preizkuse. Njegova čvrsta zunanjost z izboljšanim sistemom podletne zaščite je še ojačana z dodatnimi 31 kilogrami jekla. Prednji del tovornjaka, ki med približevanjem nasploh vzbuja pozornost, krasita nova maska in izrazit emblem.

Preberite več o zunanjosti kabine


X

Kabina za ekipo.
Prostorna in pripravljena na trdo delo.

Iščete zanesljivega sodelavca za svoje delovne naloge? Prostorna, podaljšana kabina modela FL je namenjena za prevoz do sedmih oseb in opremljena s številnimi praktičnimi rešitvami. Udobje, funkcionalnost in varnost so vgrajeni v vsako podrobnost.


Barve kabine

Barve: Različni odtenki, ista kakovost.

Ali veste, da si lahko izberete kabino svojega Volva v skoraj katerikoli barvi, ki si jo zamislite? Prihranite si denar in čas za obisk svojega ličarja – naša okolju prijazna tovarniška lakirnica vam ponuja izbiro med 300 standardnimi barvnimi odtenki. Če vam ne ustreza nobeden od njih, pa lahko naročite tudi dodatne barve.

Oglejte si spletno lakirnico