Omejen prostor? Ni drame.

Ozki prehodi, ulični labirinti iz davne preteklosti, ob tem pa neusmiljeni časovni pritiski. Ali ste že opremljeni za preizkušnje manevriranja v mestnih središčih?

Novi Volvo FL odlikujejo odlične vozne zmogljivosti in vidljivost v vse smeri – idealen je za mesto.
Volvo FL

Središča mest in mestna okolja so za tovornjake vedno zahtevnejša. Predpisi o vožnji in postankih so čedalje strožji, zahteve za dostavo natanko ob dogovorjenih časih pa tudi. Vas in vaše naročnike prevozov bo razveselilo, da vam novi Volvo FL nudi manevrske sposobnosti, ki vam bodo omogočile pripeljati do cilja in nazaj brez nepotrebnih dram na poti.

Zasnovan za pripravnost

S svojim izvrstnim obračalnim krogom, menjalnikom I-Sync in zelo ergonomično vožnjo je novi Volvo FL za voznika fizično precej manj zahteven kot večina drugih tovornjakov.


Tehnologija v pomoč

Ko gre za boljši nadzor nad okolico, spada med našo najbolj priljubljeno dodatno opremo tudi vzvratna kamera. K večji varnosti pešcev, kolesarjev in drugih uporabnikov ceste prispevajo še ogledala z manjšimi slepimi območji. Pri Volvu se zavedamo pomena manevrskih sposobnosti – pustite torej novemu Volvu FL, da vas zapelje na cilje, ki so vam bili doslej nedosegljivi, tako v dobesednem kot v poslovnem smislu!

Adrenalinska gonja po zahtevnih ulicah.

Nenavaden preizkus

Pri preizkušanju manevrskih sposobnosti novih tovornjakov smo si lahko privoščili ustvarjalnost in si zamislili enkraten izziv. Rezultat je bila pretvorba španskega obmejnega mesteca Ciudad Rodrigo v prizorišče zahtevnega teka bikov – v katerem pa je sodeloval tudi novi 12-tonski Volvo FL z motorjem D5. Oglejte si naš adrenalinski film „The Chase“ in uživajte v 360-stopinjskem doživetju na vrhu te strani.

8
Manevrske sposobnosti