Aplikacija My Truck.
Vaš Volvo FM vam je na dosegu.

Imejte svoj Volvo FM ves čas pri roki. Upravljajte klimo v njem in poskrbite, da bo ob vašem prihodu pripravljen na vožnjo.

Vse, kar potrebujete, je nova aplikacija My Truck.Zaslonska slika My Truck na iPhone: Klima na parkirišču Zaslonska slika My Truck na iPhone: Alarm in ključavnice

Vedno vstopite v udobno ogreto oziroma ohlajeno kabino.

Če želite vključiti klimatsko napravo, vam ni treba sedeti v kabini. Aplikacija My Truck vam jo omogoča vključiti v trenutku, od koderkoli. Lahko celo nastavite čas do vklopa ali tedenski urnik delovanja, tako da vas bo delovno mesto vedno pričakalo primerno ogreto oziroma ohlajeno.

Naj bo vaš tovornjak varen.

Preverite, ali ste zaklenili vsa vrata in pravilno vključili alarmni sistem. Če se alarm sproži, takoj prejmete opozorilo.

Zaslonska slika My Truck na iPhone: Armaturna plošča Zaslonska slika My Truck na iPhone: Tovornjaki

Preverite instrumente še pred vstopom.

Opravite predhodni pregled vozila, še preden pridete do njega. Aplikacija My Truck vam omogoča preverjanje količin goriva, sredstva AdBlue, motornega olja, tekočine za pranje stekla in hladilne tekočine, pa tudi stanja akumulatorjev in luči.

Ena aplikacija upravlja vse tovornjake ...

Priključite svoj celotni vozni park na eno aplikacijo. To dosežete s pritiskom na tipko, nato pa samo sledite navodilom. Dodelite vsakemu tovornjaku ime in sliko, nato ga lahko kadarkoli brez težav najdete na seznamu.

Zaslonska slika My Truck na iPhone: Zagon

... ali pa več aplikacij upravlja enega.

Si tovornjak delite z drugimi vozniki? Ali hoče tudi vaš šef uporabljati aplikacijo? Ali pa želite aplikacijo uporabljati na telefonu in tabličnem računalniku? Brez težav. Aplikacijo lahko brezplačno prenesete s spleta in na en tovornjak priključite neomejeno število naprav.


Kako začnete.

Zaslonska slika My Truck na iPad: Poveži nov tovornjak

1. Naročite svoj novi Volvo FM z omogočeno programsko opremo My Truck.

2. Nato preprosto obiščete spletno mesto App store in prenesete aplikacijo v napravo. Je brezplačna.

3. Izberite funkcijo "Connect new truck" in sledite navodilom na zaslonu. Pri roki morate imeti VIN (identifikacijsko številko) tovornjaka.

4. Če želite povezati dodatne naprave, preprosto ponovite koraka 2 in 3.