Volvo FE – hytt

Volvo FE-hytten.
Som hemma fast ute på vägen.

Vi vet att din last är din främsta prioritet. Men vi tycker också att det är viktigt att din arbetsplats är bekväm, rymlig och säker när du är ute och kör. Därför har vi byggt hytterna till Volvo FE så att interiören kan anpassas utifrån dina behov. Förvaringsmöjligheterna är fantastiska och det finns gott om utrymme för dig att slappna av. Samtidigt är den oerhört robust och ger ett imponerande intryck utifrån.

De ergonomiskt placerade instrumenten och reglagen bidrar dessutom till att det känns helt naturligt att köra lastbilen och styra de övriga funktionerna.

Det finns tre olika hyttutföranden att välja mellan till Volvo FE: Daghytt, Komforthytt och Sovhytt.
  Daghytt
  • Invändig höjd 1 605 mm, längd 1 600 mm, bredd 2 300 mm.
Komforthytt
  • Invändig höjd 1 605 mm, längd 2 000 mm, bredd 2 300 mm.
Sovhytt
  • Invändig höjd 1 605 mm, längd 2 200 mm, bredd 2 300 mm.

Hytt med lågt insteg
  • Invändig höjd 1 605 mm, längd 2 200 mm, bredd 2 300 mm. 

Visa de fullständiga hyttspecifikationerna

Hyttinteriören i nya Volvo FE

Interiör: Sträck ut benen och slappna av.

Om du måste kliva i och ur hytten flera gånger i ditt dagliga arbete är ett bekvämt och ergonomiskt utformat insteg ett måste. Hytten är rymlig och de moderna funktionerna gör att du känner dig precis som hemma. Se dig omkring i Volvo FE-hytten – din bekväma arbetsplats.

Läs mer om hyttinteriören


Hyttexteriören för nya Volvo FE

Exteriör: Utprovad och testad för din säkerhet.

Liksom alla lastbilar i premiumsegmentet har Volvo FE genomgått oerhört hård säkerhetstestning. Den robusta exteriören har flera nya funktioner och ett förbättrat underkörningsskydd. Lastbilsfronten drar blickarna till sig med sin nya grill och det framträdande järnmärket.

Läs mer om hyttexteriören


Volvo FE LEC är lättillgänglig tack vare ett lågt insteg

Hytt med lågt insteg och gott om plats.

Volvo FE LEC är lättillgänglig tack vare ett lågt insteg, en öppningsvinkel på 90 grader och ett genomgående plant golv. Upp till fyra säten med säkerhetsbälte (inklusive förarsätet), enastående säkerhet och utmärkt sikt.

Läs mer Volvo FE LEC.


Hyttfärger för Volvo FE

Färger: Olika nyanser, samma kvalitet.

Visste du att du kan få din Volvohytt i praktiskt taget vilken färg du vill? Spara tid och pengar genom att inte behöva åka till en separat lackeringsverkstad. I vår lackeringsanläggning har vi 300 olika kulörer att välja mellan. Hitta din favorit i Färgväljaren online.

Läs mer om hyttfärgerna