Precis det du vill att den ska vara

Vi inser att du ställs inför väldigt specifika utmaningar i din transportverksamhet. Oavsett om du behöver en lösning för sophantering, lätta anläggningsarbeten eller transport av flytande petroleumprodukter lovar vi att vara med dig hela vägen.

Att påstå att det finns lika många möjliga konfigurationer av nya Volvo FE som det finns transportuppdrag vore att överdriva – men bara en aning. Själva kärnan i vårt erbjudande är nämligen att kunna erbjuda ett stort och flexibelt utbud av både påbyggnader och chassialternativ.

Med rätt chassi kan alla typer av transportuppdrag utföras på ett effektivare sätt.
Volvo FE-tankbil
Med dig varje steg

Från den allra första kontakten till leveransen av lastbilen: vi identifierar den optimala påbyggnaden för dig, kontaktar påbyggaren, hanterar hela processen och ordnar till slut med leveransen. Väljer du Volvo slipper du allt strul under resans gång, eftersom vi har ett väletablerat kontaktnät med påbyggare. Vi kan förse dem med detaljerade CAD-ritningar så att de kan jobba effektivare och till slut leverera en unikt anpassad kvalitetslösning – din nästa lastbil.

Hög potential och flexibilitet i påbyggnaderna gör lastbilen mer än redo för sin uppgift.

Tack vare våra etablerade kontakter med påbyggare kan vi konstruera och bygga ditt chassi exakt som du vill ha det.
Volvo FE – chassi

Robust och flexibel

När det gäller de tekniska nyheterna finns det många förklaringar till att Volvo Lastvagnar och nya Volvo FE kan vara så flexibla. Det robusta styva chassits fyrkantiga och plana form gör påbyggnadsarbetet enklare. På det kan du bygga en lösning som uppfyller de mest utmanande konstruktions- och byggkraven.

4
Flexibilitet