Trångt? Ingen dramatik
Trångt? Ingen dramatik.

Smala passager, vindlande gatusystem från förr och en ständig tidspress. Är du redo för de tuffa manövreringstesterna i centrala stan?

Nya Volvo FE erbjuder enastående körbarhet och sikt åt alla håll – perfekt för stadskörning.
Volvo FE

Stadskärnor och urbana miljöer har blivit allt tuffare för lastbilar. Reglerna för körning och stopptider i städerna har skärpts, samtidigt som kraven på punktliga leveranser blir allt högre. Du och dina kunder kommer därför att uppskatta att nya Volvo FE har egenskaper och funktioner som ger bättre manövrering. Du kan ta dig dit du ska och tillbaka igen utan onödig dramatik.

Byggd för att vara bekväm

Med sin fantastiska svängradie, I-Shift-växellåda och skonsamma ergonomi är Volvo FE mindre fysiskt krävande för förarna än många andra lastbilar.


Utnyttjar tekniken

Backkameran är ett av de mest populära tillvalen för att förbättra förarens sikt. Och med speglar som minimerar döda vinklar har även säkerheten för fotgängare, cyklister och andra trafikanter ökat. På Volvo förstår vi vikten av god manövreringsförmåga. Varför inte låta nya Volvo FE ta dig till platser som hittills varit omöjliga att nå, både bokstavligt och för din affärsverksamhet?

8
Manövrering