Precis det du vill att den ska vara.

Vi vet att du ställs inför många olika utmaningar i din transportverksamhet. Oavsett om det handlar om varutransporter till affär och restaurang, anläggningsarbete eller räddningsinsatser lovar vi att vara med dig hela vägen.

Att påstå att det finns lika många möjliga konfigurationer av Volvo FL som det finns transportuppdrag vore att överdriva – men bara en aning. Själva kärnan i vårt erbjudande är nämligen att kunna erbjuda ett stort och flexibelt utbud av både påbyggnader och chassialternativ.

Med rätt chassi kan alla typer av transportuppdrag utföras på ett effektivare sätt
 Med rätt chassi

Med dig varje steg

Från den allra första kontakten till leveransen av lastbilen: vi identifierar den optimala påbyggnaden för dig, kontaktar påbyggaren, hanterar hela processen och ordnar till slut med leveransen. Väljer du Volvo slipper du allt strul under resans gång, eftersom vi har ett väletablerat kontaktnät med påbyggare. Vi kan förse dem med detaljerade CAD-ritningar så att de kan jobba effektivare och till slut leverera en unikt anpassad kvalitetslösning – din nästa lastbil.

Hög potential och flexibilitet i påbyggnaderna gör lastbilen mer än redo för sin uppgift.

Tack vare våra etablerade kontakter med påbyggare kan vi konstruera och bygga ditt chassi exakt som du vill ha det.
Robust och flexibel

Förberedd för alla typer av påbyggnader

När det gäller de tekniska nyheterna finns det många förklaringar till att Volvo Lastvagnar och Volvo FL kan vara så flexibla. Det robusta styva chassiets fyrkantiga och plana form gör påbyggnadsarbetet enklare. Tack vare det utökade Volvo FL-programmet, som erbjuder D5K-motor från 10 till 16 ton och dessutom ett 4x4-chassi, kan du nu lättare än någonsin skräddarsy en lastbil efter just dina behov.

4
Flexibilitet