Core values

Værdier

Kvalitet
Kvalitet er et udtryk for vores målsætning om at tilbyde troværdige produkter og serviceydelser. Kundernes behov og forventninger udgør grundlaget for alt, hvad Volvo gør - fra produktudvikling og produktion til levering og kundesupport. Vi stræber efter altid at have den største procentdel af tilfredse kunder i branchen, og vores kundefokus er baseret på medarbejdernes engagement og indsats, kombineret med en velfungerende proces kultur. Alle medarbejdere er lydhøre og opmærksomme på, hvad der skal til for at blive den bedste samarbejdspartner i branchen

Sikkerhed
En række banebrydende sikkerhedsfunktioner har gjort Volvo til en af ​​verdens førende inden for bilsikkerhed. Volvos sikkerhedskoncept har udviklet sig til også at omfatte sikkerhed i en større sammenhæng; sikkerhed i interaktionen med andre bilister, i arbejdet, samt forbedret komfort og sikkerhed for førere og virksomheder. Høj sikkerhed er vigtigt for effektiv transport.
Miljø
Som en af ​​verdens største bilproducenter, har vi et ansvar for at reducere vores produkters miljøbelastning. Vi synes det er en selvfølge, at vores produkter og vores virksomhed har den mindst mulige påvirkning af miljøet. Vi arbejder for en forbedring af effektiv energiudnyttelse og reducerer emissionerne i alle aspekter af vores forretning, med særlig fokus på brugen af ​​vores produkter. Vores mål er, at Volvo-koncernen er rangeret som førende inden for vores branche i omsorg for miljøet. For at nå dette mål, tænker vi i helheder og løbende forbedringer, teknologisk udvikling og effektiv udnyttelse af ressourcerne.