den nye Volvo FE

Din fleksible arbejdspartner, der leverer fremragende køreegenskaber og førsteklasses produktivitet.

4×2-trækker; 4×2, 6×2 eller 6×4 langt chassis

D8K (250, 280 eller 320 hk)
Lige netop hvad du har brug for

Vi forstår de mange forskellige transportudfordringer, du står over for. Uanset om det handler om at skabe en løsning til affaldshåndtering, let anlægstransport eller tanktransport, står vi parat til at hjælpe dig hele vejen igennem.

Hvis vi sagde, at der er næsten lige så mange konfigurationer af den nye Volvo FE, som der er mulige opgavetyper, ville det kun være en lille overdrivelse. Det ligger os derfor også meget på hjertet at sikre, at vi kan tilbyde dig et fleksibelt udvalg af opbygnings- og chassismuligheder.

Med det rette chassis kan enhver transportopgave udføres mere effektivt.
Volvo FE-tankvogn
Vi er med dig hele vejen

Vi stopper ikke, før vi har sikret, at dine forretningsmæssige og transportmæssige krav er blevet opfyldt – det gælder lige fra den første kontakt og identificeringen af den optimale opbygning for dig til kontakten med opbyggere, administrationen af hele processen og til sidst den endelige levering. Med Volvo er denne rejse blevet langt mindre besværlig takket være vores etablerede kontakt med opbyggere. Vi kan levere detaljerede CAD-tegninger, der hjælper dem med at arbejde mere effektivt, så vi i sidste ende kan levere en individuel løsning af høj kvalitet – din næste lastvogn.

Denne lastvogn er med sine enestående opbygningsmuligheder og fleksibilitet mere end klar til at gå i gang med opgaverne.

Vores etablerede kontakt med opbyggere giver os mulighed for at designe og bygge et chassis nøjagtigt efter dine specifikationer.
Volvo FE-chassis

Robust og fleksibel

Fra et teknisk perspektiv vil du kunne finde mange grunde til, at Volvo Trucks og den nye Volvo FE kan nå op på så høje niveauer, når det gælder fleksibilitet. Det robuste og stærke chassis' rette udformning gør opbygningen lettere. Det giver i sidste ende mulighed for at designe og konstruere en løsning, der lever op til selv de skrappeste driftsmæssige krav.

4
Fleksibilitet