Volvo Trucks apps

App-er Volvo Trucks

Her er en oversikt over Volvo Trucks’ nyttige og underholdende apper for iPhone, iPad eller andre smarttelefoner eller lesebrett. Volvo Trucks’ apper kan lastes ned gratis fra iTunes App Store og Google Play.

Volvo Trucks' sjåførhåndbok

Volvo Trucks' sjåførhåndbok

Finn din unike chassisversjon i Volvo Trucks sjåførhåndbok. Håndboken gir deg brukerveiledning for din unike lastebil og inkluderer instruksjonsvideoer for noen av lastebiler funksjoner. Ønsker du å utforske andre tilgjengelige Volvo Trucks-modeller, kan du også se på utvalgte chassis-demoer. Appen gjelder for Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM og Volvo FMX (gjelder ikke for lastebiler bygget i Sør-Amerika). Appen er tilgjengelig på engelsk og svensk.
Volvo Trucks' sjåførhåndbok i Google Play
Volvo Trucks' sjåførhåndbok i iTunes
Sjåførhåndbok - online versjon

Nye Volvo FH

Den nye Volvo FH-serien - Produktguide

Få all info om den nye Volvo FH-serien på iPad-en din! Bla gjennom beskrivelser av alle de viktigste funksjonene sammen med fantastiske bilder og filmer. Appen inneholder også tekniske spesifikasjoner og informasjon om tilvalg.
Den nye Volvo FH i iTunes (bare for iPad)

Volvo Trucks Truck Finder

Truck Finder - Søk etter brukte lastebiler

Finn din neste brukt-lastebil her! Truckfinder-appen er en praktisk app som gir deg en enkel måte å søke opp og sjekke ut brukte lastebiler. Du vil kunne finne detaljer, bilder og kontaktinformasjon til aktuell forhandler på en svært enkel måte. Du kan se beskrivelse av lastebilen, fargebilder og slå opp forhandler en i et kart.
Truck Finder i iTunes
Truck Finder i Google play

Dynafleet

Dynafleet

Dynafleet-appen gir deg oppdateringer av lastebilenes og sjåførenes ytelse - uansett hvor du er. Dette gjør det mulig å enkelt se kritiske data og dermed gjøre noe med det med en gang. Kostnader kan reduseres og utnyttelse av kjøretøyet blir bedre.
Dynafleet i iTunes

Volvo Trucks Dealer Locator

Volvo Trucks Dealer Locator

Dealer Locator er en nyttig og enkel app som finner den nærmeste Volvo-forhandler der du måtte befinne deg. Filtrer på tjenester for å finne nærmeste forhandler som kan løse dine problemer. Appen er listen med ca 1 200 forhandlere.
Dealer Locator i iTunes
Dealer Locator i Google play

Volvo Trucks Magazine

Volvo Trucks Magazine

Volvo Trucks er en av de største lastebil-merkene i verden, og våre lastebiler er solgt og vedlikehold i mer enn 140 land. Vi har alltid hatt glede av å skrive om alle de interessante jobbene og eksotiske stedene hvor våre lastebiler kjøres. Nå kan du lese de spennende historiene på ditt lesebrett.
Volvo Trucks Magazine i iTunes
Volvo Trucks Magazine i Google play


Volvo FH16

FH16

VI FEIRER 25 ÅR MED D16-YTELSE!
1987 var et spesielt år for Volvo lastebiler. Det var da vi for første gang presenterte den avanserte, kraftfulle og seks-sylindrende 16-liters motoren. Siden da har D16-motoren vært drivkraften fra Volvo F16 til dagens Volvo FH16. I 2012 feirer vi 25 år med ytelse med den nye Volvo FH16 750, og som en del av feiringen inviterer vi deg til å ta en del av moroa ved å spille dette spillet.
FH16 game i iTunes
FH16 game i Google play


Volvo Trucks Owners' Gallery

Volvo Trucks Owners' Gallery

 Appen Volvo Trucks Owners’ Gallery er en utvidelse av Owners’ Gallery-seksjonen på Loadingramp (http://loadingramp.volvotrucks.com/). Appen lar deg se igjennom lastebil-bilder som er lagt til av lastebilentusiaster fra hele verden. Les mer om lastebilene og stem på din favoritt.

Owners' Gallery i iTunes
Owners' Gallery i Google play