Byttekomponenter

La din Volvo forbli en Volvo

Behold kapasiteten til din lastebil med Volvo byttekomponenter, og få en kostnadseffektiv måte å la din Volvo forbli en Volvo.

Byttekomponenter I VÅR REPRODUKSJON blir returnerte, brukte deler og kjerner tatt helt fra hverandre og sikkelig vurdert. Deretter blir komponentene fjernet fra kjernen og grundig rengjort før de får en ytterligere inspeksjon. Alle komponenter som blir utsatt for mye slitasje, som for eksempel kulelagre, forseglinger og børster blir erstatte med nye Volvo Originaldeler. Hvis det er nødvendig, blir komponentene vedlikeholdt i henhold til de siste tekniske spesifikasjonene og deretter satt sammen på nytt. Deretter blir de testet på nytt for å sikre at produktet er godt nok.

Alle Volvo byttekomponenter har konkurransedyktige priser og har samme garanti som helt nye Volvo Originaldeler.

 Byttekomponenter NÅR FÅR SATT INN Volvo byttekomponenter kan du være sikker på at du får den kvaliteten og ytelsen som bare Volvo kan tilby. Hver reservedel er testet før den forlater fabrikken og blir skiftet i våre verksteder av Volvo-mekanikere.

 

 

Volvo byttekomponenter har samme, strenge kvalitetsstandard som nye originaldeler. Dermed blir miljøpåvirkningen så liten som mulig.

 Byttekomponenter SE FILMEN og se hvordan reproduksjonen  gir nytt liv til Volvo byttekomponenter. Klikk her for å se filmen.Snakk med en lokal Volvo-forhandler og se hvordan byttekomponentene fra Volvo kan hjelpe deg med å la din Volvo-lastebil forbli en Volvo.