Akkurat det du trenger

Vi vet en hel del om de ulike transportutfordringene du møter i jobben, og enten det handler om å skape en løsning for renovasjonskjøring, lett anleggskjøring eller transport av flytende petroleumsprodukter, har vi som mål å støtte deg – hele veien.

Hvis vi sa at det er nesten like mange konfigurasjoner av den nye Volvo FE som det er aktuelle oppdrag, ville det bare ha vært en liten overdrivelse. Og nettopp fordi det er slik, er det avgjørende for oss å kunne tilby deg et fleksibelt tilvalg av påbygg og chassiser.

Med det rette chassiset kan ethvert transportoppdrag utføres mer effektivt.
Volvo FE tankbil
Vi er med deg hele veien

Fra første kontakt og til vi er i mål – det vil si helt fra vi finner ut hvilket påbygg som er optimalt for deg og dine behov, via kontakten med påbyggere, administrasjonen av denne prosessen og til slutt leveringen – slapper vi ikke av før vi er sikker på at dine kommersielle og transportmessige behov er oppfylt. Takket være Volvos etablerte kontakt med påbyggere er denne reisen praktisk talt fri for problemer. Vi kan supplere påbyggerne med våre detaljerte CAD-tegninger som hjelper dem å jobbe mer effektivt og i siste instans levere en skreddersydd kvalitetsløsning – din neste lastebil.

Med sitt enestående påbyggingspotensial og den store fleksibiliteten er denne lastebilen mer
enn klar til å prestere

Takket være våre etablerte kontakter i påbyggerbransjen kan vi utvikle og konstruere et chassis som er helt tilpasset dine spesifikasjoner.
Volvo FE chassis

Robust og fleksibel

I et teknisk perspektiv vil du oppdage at det er mange grunner til at Volvo Trucks og den nye Volvo FE kan oppnå slike høye nivåer av fleksibilitet. Chassiset er robust og stivt, og den firkantede og flate utformingen gjør påbyggingen enklere. Til syvende og sist er det dette som gjør det mulig å utvikle og konstruere en løsning som oppfyller de høyeste driftskravene.

4
Fleksibilitet