Nye Volvo FH

Skapt for gjenvinning

Omtrent en tredjedel av materialet som ble brukt til å produsere nye Volvo FH, kommer fra gjenvunnet materiale. Når lastebilen så har nådd slutten av levetiden, tar vi oss av delene for deg. 90 % av nye Volvo FH kan gjenvinnes, og alle plastkomponenter som veier mer enn 50 gram, er merket slik at de lett kan identifiseres.


Grønt uansett farge

Grønt uansett farge

Både den innvendige og utvendige lakkeringen på nye Volvo FH, inkludert på rammen, er 100 % løsningsmiddelfri. Volvo Trucks har gjort det til sin politikk å bruke vannbaserte farger og pulverlakk i stedet for mer giftige alternativer med løsemidler.

Mer gjenvinning over hele verden

Mer gjenvinning over hele verden

Volvo Trucks har laget dokumentet Forhandlerstandard (Dealer Operator Standard, DOS) for å forbedre den globale avfallshåndteringen. DOS inneholder retningslinjer knyttet til avfallshåndtering for Volvo Trucks' 660 forhandlere og 1550 verksteder over hele verden. I tillegg har vi aktive programmer hos forhandlerne verden rundt for å forbedre det generelle miljøarbeidet og tilpasse oss regelverket og forskriftene i hvert enkelt land.