Hold et ekstra øye med lasten. På avstand.

Den elektronisk styrte fjæringen (ECS) gir høyere kjørekomfort og sørger for at lasten kommer trygt frem.

ECS4 er den nyeste versjonen, og den har enda flere muligheter. Den nye fjernkontrollen er det beste eksempelet på dette. Du har full kontroll, uansett om du sitter bak rattet eller går rundt lastebilen.


Laste- og kjørehøyder

5 lastehøyder. 3 kjørehøyder. Det er du som bestemmer.

ECS omfatter fire belger per aksel (to for pusheraksler), slik at chassiset kan løftes så godt som parallelt. Du kan enkelt angi rett høyde. I systemet kan du lagre fem ulike rampehøyder, og det er praktisk når du ankommer en lasterampe som du har besøkt før. Du kan også velge mellom én forhåndsinnstilt og to justerbare kjørenivåer, for å få optimal bakkeklaring og aerodynamikk.


Jevn lastfordeling

Holder chassiset stødig. Og lasten på plass.

ECS holder hele tiden chassiset jevnt, uansett hvordan lasten er fordelt. Systemet forhindrer at lastebilen krenger sidelengs, og gjør at den holder balansen. Med den nye fjernkontrollen Work Remote kan du også manuelt kompensere dersom lastebilen kneler på den ene siden.


Lastindikator

Lastindikator. Nøyaktig og oversiktlig.

Intuitive menyer og displayer der du kan se nøyaktig hvordan lasten er fordelt i lastebilen. Vekt, akseltrykk og boggitrykk er angitt separat, slik at du lett kan se om belastningen er innenfor grensene, både på selve lastebilen og i tilhengeren. Det er også enkelt å kalibrere den. Du kan finjustere både lastebilen og tilhengeren, slik at du alltid har nøyaktige mål.

Work Remote

Balanser alt med fingertuppene.
Dropp ledningene. Med den nye fjernkontrollen i hendene kan du kontrollere luftfjæringen manuelt samtidig som du beveger deg rundt kjøretøyet.

Kontroller utstyret.
Start og slå av motoren og opptil fire kraftuttak. Du kan også justere turtallet og lagre innstillingen slik at den er tilgjengelig senere.

Slå på lysene.
Har du arbeidslamper, varsellamper eller andre spesiallamper på påbygget? Bruk den nye fjernkontrollen til å slå dem på eller av.

Legg til funksjoner på påbygget.
Avhengig av påbygget kan du også kontrollere flere andre funksjoner. De er alle lett tilgjengelige i menyene, og de kan ha de samme ikonene som knappene på dashbordet.

Bruk den som dørnøkkel.
Ja, den er litt større enn en vanlig nøkkel, men likevel. Det er ganske praktisk å kunne låse og låse opp dørene uten å måtte legge fra seg fjernkontrollen.

Integrerte kontroller for bakløfteren.
Ingen grunn til å gå rundt med to fjernkontroller. Med den oppgraderte Work Remote kan du enkelt heve og senke bakløfteren.