My Truck-appen
- din Volvo FH er bare et trykk unna

Ha din Volvo FH i nærheten til enhver tid. Kontroller klimaet og forsikre deg om at den er klar til avgang når du er det.

Alt du trenger er den nye My Truck-appen.My Truck iPhone-skjermbilde: Parkeringsklima My Truck iPhone-skjermbilde: Alarm og lås

Vend alltid tilbake til et behagelig klima.

Du trenger ikke være i førerhuset for å aktivere klimaanlegget (inkludert I-ParkCool). Med My Truck kan du starte det på et øyeblikk uansett hvor du måtte befinne deg. Du kan også angi at det skal starte på et bestemt tidspunkt eller angi ukentlige innstillinger, slik at du alltid kommer til en perfekt arbeidstemperatur.

Ikke ta noen sjanser.

Kontroller at du låste dørene og at alarmene er aktivert. Skulle alarmen gå, varsles du øyeblikkelig.

My Truck iPhone-skjermbilde: Dashbord My Truck iPhone-skjermbilde: Lastebiler

Kontroller dashbordet før du går inn i bilen.

Utfør inspeksjonen av bilen før du ankommer. Med My Truck kan du kontrollere drivstoff, AdBlue, motorolje, kjølevæske og spylervæske samt status for batteri og forskjellige lys.

Én app styrer dem alle ...

Koble hele bilparken til én app. Det eneste du må gjøre, er å berøre knappen og følge anvisningene. Gi hver lastebil et eget navn og bilde, så blir det enkelt å finne dem på listen.

My Truck iPhone-skjermbilde: Start

… eller la én lastebil ha flere apper.

Deler du lastebilen med andre sjåfører? Vil sjefen din også ha appen? Eller vil du bruke den både på telefonen og nettbrettet? Ikke noe problem. Appen kan lastes ned gratis, og du kan koble til et ubegrenset antall enheter til én lastebil.


Slik kommer du i gang.

My Truck iPad-skjermbilde: Koble til ny lastebil

1. Bestill din nye Volvo FH med My Truck-programvaren aktivert.

2. Deretter laster du bare ned appen. Den er gratis og tilgjengelig for iOS og Android.

3. Trykk på «Koble til ny lastebil» og følg instruksjonene på skjermen. Du må ha VIN-nummeret ditt (Vehicle Identification Number) tilgjengelig.

4. Hvis du ønsker å koble til flere enheter, gjentar du bare trinn 2 og 3.