Skreddersydd for din komfort

Det romslige interiøret i førerhuset til Volvo FL er blitt utviklet med én person i tankene – sjåføren. Vi har tatt hensyn til ergonomi og komfort på alle måter og i alle detaljer. Plasseringen av kontrollene og girspaken, det brukervennlige og intuitive dashbordet, de komfortable setene og det justerbare rattet – alt dette er resultatet av testing og utvikling med ett eneste mål i tankene: Det best mulige arbeidsmiljøet.Romslig førerhusinteriør

Stort og romslig

I Volvo FL-serien kan du velge mellom førerhus i tre størrelser: Kort førerhus, Komfortførerhus og Mannskapsførerhus – alt avhengig av ditt behov for lasteplass eller antall passasjerer.

Se alle førerhusspesifikasjonene


Komfortable seter

Enestående komfort

De nye ergonomiske setene er et hovedelement i Volvo FL-interiøret, med forbedrede fester, integrerte nakkestøtter og sikkerhetsbelter. Det nye trekkmaterialet gir ekstra smussbestandighet. Både førersetet og passasjersetet kan justeres for å tilpasses dine behov.

Les mer om førerkomfort


Instrumentgruppe

Full kontroll – på et øyekast

Instrumentgruppen og instrumentbordet i Volvo FL er konstruert og utviklet for å være så intuitivt som mulig. Instrumentene er plassert slik at ergonomien blir best mulig, mens målerne på instrumentbordet er plassert slik at du får perfekt oversikt over med et øyekast.


Lav innvendig støy

Lite støy i førerhuset

Forbedret lydisolasjon betyr at Volvo FL kan kjøres i et avslappet miljø med minimal støy fra karosseri, motor og dekk.


Oppbevaringsrom over frontruten

Stor oppbevaringsplass

Oppbevaringsrom i dørene og i instrumentbordet. Oppbevaringsrom over frontruten, tunnelboks mellom setene. Og du kan også velge å legge til flere oppbevaringsenheter i førerhuset. I en Volvo FL vil du aldri mangle plass til å oppbevare det mest nødvendige. Eller det unødvendige, for den saks skyld.

Les mer om oppbevaringsrom

Volvo FL ratt

Juster rattet

Rattet kan enkelt justeres til din favorittstilling, og det har en diameter på enten 460 eller 500 mm.


Bilde av knapper for 4x4

Lett tilgjengelig kontroller for 4x4

For å unngå å bli sittende fast i gjørme eller spinnende på snø kan du nå få Volvo FL med 4×4  for å maksimere trekkraften. Den har fire lett tilgjengelige brytere på dashbordet som lar deg betjene differensialsperrene for drivakselen foran og bak, samt betjene lavt gir og differensialsperren på girkassen.

Brannslukker

Forbedre din egen sikkerhet

Din sikkerhet er helt avgjørende for oss. Det bør den være for deg også. Derfor kan du velge å bestille ekstra sikkerhetsutstyr som gjør førerhuset enda mer sikkerhetsbevisst. Brannslukningsapparat, varselvest eller bærbart varsellys – alt er tilgjengelig på anmodning. Og for ditt velbehag.


Alternativer for lydanlegg

Gi reisen et lydspor

Reisen går mye raskere når du har noe å lytte til. Vi har tre forskjellige audiopakker som kan velges til Volvo FL – fra USB-tilkoblinger, CD- og mp3-spillere til ulike typer radio – med integrerte og praktiske håndfrie kontroller og fjernkontroller.

Se alle audiopakkene.