Akkurat det du trenger

Vi forstår de ulike transportutfordringene du møter i jobben. Enten det handler om å distribuere varer til butikker og restauranter, utføre kommunale tjenester som brannsluknings- eller redningsarbeid eller kjøre på anleggsplasser. Vi er  dedikerte til å støtte deg – hele veien.

Hvis vi sa at det er nesten like mange konfigurasjoner av nye Volvo FL som det er aktuelle oppdrag, ville det bare ha vært en liten overdrivelse. Nettopp fordi det er slik, er det avgjørende for oss å kunne tilby deg et fleksibelt tilvalg av påbygg og chassiser.

Med det rette chassiset kan ethvert transportoppdrag utføres mer effektivt
 Med riktig chassis

Vi er med deg hele veien

Fra første kontakt og til vi er i mål – det vil si helt fra vi finner ut hvilket påbygg som er optimalt for deg og dine behov, via kontakten med påbyggere, administrasjonen av denne prosessen og til slutt leveringen – slapper vi ikke av før vi er sikker på at dine kommersielle og transportmessige behov er oppfylt. Takket være Volvos etablerte kontakt med påbyggere er denne reisen helt fri for bekymringer Vi kan supplere påbyggerne med våre detaljerte CAD-tegninger som hjelper dem å jobbe mer effektivt og i siste instans levere en skreddersydd kvalitetsløsning – din neste lastebil.

Med sitt enestående påbyggingspotensial og den store fleksibiliteten, er denne lastebilen mer
enn klar til å prestere

Takket være våre etablerte kontakter i påbyggerbransjen kan vi designe og konstruere et chassis som er helt tilpasset dine spesifikasjoner.
Robust og fleksibel

Klar for alle typer påbygg

Fra et teknisk synspunkt vil du oppdage at det er mange grunner til at Volvo Trucks og nye Volvo FL kan oppnå en så stor grad av fleksibilitet. Chassiset er robust og stivt, og den firkantede og flate utformingen gjør påbyggingen enklere. Takket være det utvidede Volvo FL-tilbudet med D5K tilgjengelig for klassene 10 til 16 tonn og muligheten til å velge 4×4 er det enklere enn noen gang å skreddersy en lastebil som passer til dine behov.

4
Fleksibilitet