den nye Volvo FE

Din fleksible arbejdspartner, der leverer fremragende køreegenskaber og førsteklasses produktivitet.

4×2-trækker; 4×2, 6×2 eller 6×4 langt chassis

D8K (250, 280 eller 320 hk)
Holder hjulene i gang

Med Volvo Trucks som din samarbejdspartner, en udvidet Guld-kontrakt og en proaktiv tilgang til vedligeholdelse har vi banet vejen for dig til helt nye niveauer af tilgængelighed af dine lastvogne.

Driftstid
Volvo Guld Kontrakt til Volvo FE

Den nye Volvo FE fås nu med en Guld-servicekontrakt der maksimerer lastvognens tilgængelighed og giver dig mulighed for at udføre dine transport- og distributionsopgaver mere effektivt.

En lastvogn skal være ude på vejene og gøre sit arbejde – og med hjælp fra din Volvo Trucks-forhandler er dette blevet lettere
end nogensinde før.

Bedre overblik over udgifterne

I samarbejde med din Volvo Trucks-forhandler kan du oprette en unik serviceplan for din lastvogn ud fra individuelle forretningskrav og til en fast månedlig pris. På den måde får du et nemt overblik over omkostningerne, og administrationen forenkles betydeligt.

Større driftstid

Med vores servicekontrakter får chauffører, ejere og flådeadministratorer adgang til et omfattende og veludviklet forhandlernetværk. Du kan også være forsikret om, at der kun bruges originale Volvo-dele i forbindelse med vedligeholdelsesarbejdet. Din lastvogn vil desuden altid være i hænderne på dygtige og erfarne Volvo-mekanikere.

En stærk pakke

En lastvogn i høj kvalitet og et bekymringsfrit ejerskab udgør en stærk pakke og er en afgørende faktor for din virksomheds fremgang. Så hvorfor ikke lade os sikre, at denne vigtige faktor er helt på plads?

6
Driftstid