Volvo Blå Kontrakt

Blå hjælper dig med at sove roligt om natten.

Med en Volvo Blå Kontrakt tager vi os af al forebyggende vedligeholdelse, og vi aftaler en serviceplan for din lastvogn. Det forbedrer driftstiden og hjælper dig til at køre en mere rentabel forretning.

Planlagte driftsafbrydelser

Planlagte driftsafbrydelser giver en bedre driftstid

Vi planlægger al service og reparation af dine lastvogne i samarbejde med dig. Det sikrer, at din lastvogn kan levere, når du har brug for det, så du kan holde dine løfter til kunder og køre en mere effektiv forretning.

Vores mekanikere er de bedste

Vores mekanikere er de bedste

Vi garanterer, at lastvognen altid er i topform, ved kun at bruge certificerede mekanikere, som ved alt om den sidste nye teknologi, blandt andet den avancerede elektronik. De bruger udelukkende originale Volvo-reservedele og har fuld adgang til alle specialværktøjer og reservedele, der er nødvendige for at udføre et fremragende og hurtigt arbejde.

Service på det rigtige tidspunkt

Vi udfører altid service på det rigtige tidspunkt

Din lastvogn holdes i god stand takket være en serviceplan med aftalte datoer. Vi indkalder dig til service og udfører alle nødvendige opgaver for at sikre lastvognens driftstid og funktionalitet. Vi arbejder naturligvis, når du holder fri, så du ikke bliver forstyrret i dine opgaver – og vi står til rådighed døgnet rundt, hvis der opstår et uventet problem.

Spar tid, kræfter og penge

Spar tid, kræfter og penge

Tidspunkter og kontraktens omfang bliver skræddersyet til dig, hvilket reducerer den tid og de kræfter du skal bruge på servicesager. Du vil desuden kende alle udgifter til vedligeholdelse og service på forhånd, hvilket giver dig mere styring. Og endelig er de samlede ejeromkostninger lavere, fordi lastvognen kører problemfrit med færre uplanlagte driftsafbrydelser.

Ønsker du rådgivning til, hvilken servicekontrakt der passer bedst til dig? Kontakt din lokale Volvo-forhandler.