Ikke flere misforståelser

Ikke flere misforståelser

Oprethold en sikker, hurtig og omkostningseffektiv kommunikation med Messaging (beskeder). Ved hele tiden at holde både kontoret og chaufføren opdateret kan du nemt undgå bekostelige misforståelser. Der er ingen grænser for kommunikation. Du betaler blot et fast gebyr hver måned uanset lastvognens placering.

Altid i kontakt med lastvognen

Altid i kontakt med lastvognen

Messaging (beskeder) sikrer, at man altid kan komme i kontakt med lastvognen – uanset hvem der sidder bag rattet på det tidspunkt. Kontoret og chaufførerne kommunikerer via tekstbeskeder, der er nemme at skrive og med det samme vises på skærmen i lastvognen. Chaufføren bruger et trådløst tastatur til at kommunikere, når lastvognen står stille. Ordrer kan håndteres under kørslen.

Kan integreres med dine andre systemer

Kan integreres med dine andre systemer

Tjenesten Messaging (beskeder) gør det også gnidningsfrit at integrere dine ordre- eller faktureringssystemer med Dynafleet. På denne måde kan alle vigtige oplysninger håndteres på samme skærm, hvilket giver en større overordnet kontrol. Chaufføren får også glæde af den ekstra bekvemmelighed, som det giver at have sine arbejdsordrer stående tydeligt på skærmen i lastvognen.Opdag skærmens muligheder

Opdag skærmens muligheder

Skærmen i lastvognen kan bruges på mange flere måder end at skrive og modtage beskeder. Automatiske meddelelser om resterende arbejdstid, langsom trafik eller bedste rute (med Navigation, valgfrit) gør livet nemmere og mindre stressende for chaufføren. Tal med din Volvo-forhandler for at finde ud af, hvilke forskellige funktioner og indstillinger der er tilgængelige i dine lastvogne.

Tjenesten Messaging (beskeder):
  • Enkel kommunikation. Tydelige tekstbeskeder i lastvognen og på kontoret
  • Hurtige beskeder. Får chaufføren til at træffe den rigtige beslutning på det rigtige tidspunkt
  • Omkostningseffektiv. Et fast gebyr hver måned uanset lastvognenes placering