Volvo FH

Den nye anfører inden for fjerntransport. Giver en enestående kørekomfort og driftsøkonomi.

4×2, 6×2, 6×4, 8×2, 8×4 eller 10×4

D13 eller D16 (420 til 750 hk)

Den nye Volvo Guld kontrakt. Vi lover 100 % driftstid.

Driftstiden er afgørende for alle vognmænd. Derfor er Volvo bygget til at kunne holde og spare dig for ubehagelige overraskelser ude på vejene.

Vi går et skridt videre med den nye Volvo Guld kontrakt. Vi lover, at din lastvogn altid vil være tilgængelig, når du har brug for den.

Det er muligt takket være den nye telematics gateway (TGW), der gør det muligt for værkstedet at oprette fjernforbindelse til lastvognen.

TGW medfører også det helt nye VAS On Call.
 
Ny Volvo Guld kontrakt
  Forebyggende vedligeholdelse
Reparationer
Ny serviceplanlægning
Funktioner online
Driftstidsforsikring


Et løfte om 100 % driftstid

Vores løfte: 100 % driftstid.

Den dyreste lastvogn er den lastvogn, der holder stille. Vi lover dig en driftstid på hele 100 % med den nye Guld kontrakt. Det betyder, at din lastvogn altid er tilgængelig, når du har brug for den. Hvis vi ikke overholder det, f.eks. i tilfælde af havari, kompenserer vi dig økonomisk.

Derfor tør Volvo give dette løfte – hør, hvad udviklerne siger

Funktioner online. Din trådløse tekniker

Funktioner online.
Din trådløse mekaniker.

Nogle ting bør ikke kræve et værkstedsbesøg. Det gør de heller ikke længere. Med Funktioner online kan en servicetekniker få fjernadgang til din lastvogn og kalibrere det viste brændstofforbrug, brændstoftankens størrelse (hvis du har ekstra tanke) og din foretrukne fartgrænse. Det er også muligt at fjernaktivere funktionen for lastindikatoren. Det eneste, du skal gøre, er at holde ind til siden ganske kort. Det har aldrig været nemmere at få lavet service.

Ny serviceplanlægning

Ny serviceplanlægning. Et skridt foran.

Takket være Telematics Gateway kan værkstedet få adgang til oplysninger såsom motordata, kilometertal, brændstofforbrug, fejlkoder, kørselsforhold og status for vigtige komponenter (bremseklodser, kobling, batteri, lufttørrer osv.). Det betyder, at vi kan advare dig i god tid, inden du risikerer et uplanlagt stop. Det vigtigste er dog, at vi altid står helt parat, når du ankommer til værkstedet. På den måde er du tilbage på vejen, før du ved af det.

Volvo Action Service-knappen

Brug for hjælp? Bare tryk på knappen.

Er lastvognen brudt ned i ingenmandsland? Volvo Action Service er kun et enkelt tryk væk. VAS On Call sætter dig automatisk i forbindelse med en medarbejder, som taler dit sprog (nationaliteten på kortet i den digitale fartskriver registreres). Når du har fået forbindelse, er servicen hurtig og præcis, fordi dit chassis-id, din position og eventuelle fejlkoder allerede er kendt.

Volvo-værkstedsskilt

1.100 værksteder
– klar til at hjælpe dig hvor som helst.

Som kunde hos Volvo har du adgang til vores omfattende servicenetværk, hvor højtuddannet personale står klar til at hjælpe dig. Vi har over 1.100 værksteder på det europæiske kontinent alene. Så selv om du er langt væk hjemmefra, er hjælpen altid lige i nærheden.

Find det nærmeste værksted her