Volvo FH

Den nye anfører inden for fjerntransport. Giver en enestående kørekomfort og driftsøkonomi.

4×2, 6×2, 6×4, 8×2, 8×4 eller 10×4

D13 eller D16 (420 til 750 hk)

Volvo Dynamisk Styring.
Fuld kontrol uden anstrengelser.

Fremragende stabilitet ved høj hastighed. Total kontrol ved lav hastighed. Og langt færre belastninger af musklerne.

Den banebrydende Volvo Dynamisk Styring vil fuldstændigt forandre den måde, du kører på. Din Volvo FH gør, hvad du vil have den til, helt uden besvær.

Volvo Dynamisk Styring fås nu til alle akselkonfigurationer, også dem med dobbelte foraksler.

Her er alle fakta.

Prøv selv

Find din nærmeste Volvo-forhandler, og bestil en prøvetur i den nye Volvo FH.

Find din nærmeste Volvo-forhandler


Stabilitet ved høj hastighed

Ved høj hastighed:
Intet kan få dig ud af kurs.

Det er ikke så enkelt at køre lige ud, som man skulle tro. Faktisk må man ofte kompensere for stød fra ujævnheder, huller og vejstriber. Eller rette op efter at have bremset på en vejbelægning med blandet friktion. Ja, selv sidevind kan af og til påvirke kørslen.

Volvo Dynamisk Styring laver fuldstændig om på dette. Du kan løsne dit greb om rattet og koncentrere dig om trafikken i vished om, at lastvognen ikke ændrer retning, medmindre du vil have det.

Kontrol ved lav hastighed

Ved lav hastighed: Styr med én finger, og aflast ryggen.

Det er her, Volvo Dynamisk Styring virkelig vil ændre din dag. Og din fremtid. Du behøver nemlig ikke længere at anstrenge dig for at manøvrere lastvognen ved lave hastigheder. Volvo Dynamisk Styring giver dig al den styrekraft, du skal bruge. Du kan faktisk styre lastvognen med én finger. Det giver dig ikke bare fuld kontrol over køretøjet – det fjerner også belastningen på nakke og skuldre.


Kontrol, når du bakker

Ved bakning:
Perfekt kontrol uden belastning.

At bakke med en fuldt læsset lastvogn er en af de mest udfordrende og krævende opgaver på jobbet. Især når du er nødt til at fokusere fuldt ud på omgivelserne. Men sådan er det ikke med Volvo Dynamisk Styring. Nu kan du bakke med uovertruffen præcision – næsten uden at gøre noget. Og så snart du slipper rattet, retter det automatisk op og mindsker dermed belastningen endnu mere.

Og hvis du skal bakke over lange afstande, kommer her en stor nyhed. Retningsstabiliteten er så høj, at du kan bakke mere end hundrede meter med lastvogn og anhænger uden at komme ud af kurs.