Den nye Volvo FL

Lille, let og kompetent. Perfekt til bykørsel, men også klar til at forlade byens gader.

Langt chassis 4×2 eller 4×4

Totalvægt
Op til 18 ton

Motorer
D5K 210, 240 hk
D8K 250, 280 hk

Førerhuse
dagførerhus, medium førerhus og mandskabskabine

Skræddersyet til din komfort.

Volvo FL-førerhusets rummelige interiør er designet med fokus på én person: Chaufføren. Vi har taget højde for ergonomi og komfort i alle detaljer og aspekter. Placeringen af knapper og gearskift, det let overskuelige og intuitive instrumentpanel, de behagelige stole og det justerbare rat er alt sammen resultatet af tests og udvikling med ét mål for øje: at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø.Rummeligt førerhus

Rummeligt og masser af plads.

Du kan vælge mellem tre størrelser førerhus til Volvo FL: dagførerhuset, medium-førerhuset eller mandskabskabinen. Det afhænger af, om du har behov for god plads til lasten eller antallet af passagerer.

Se allespecifikationer for førerhuset


Komfortable stole

Nye standarder for komfort.

De nye ergonomiske stole er en vigtig nyhed i det nye Volvo FL-førerhus. De er monteret med en forbedret forankring og har integreret nakkestøtte og sikkerhedssele. Det nye betræk er endnu mere smudsafvisende. Både fører- og passagerstolen kan justeres efter dine behov.

Læs mere om komfort for chaufføren


Instrumentpanel

Perfekt kontrol – med et enkelt øjekast.

Instrumentgruppen og instrumentpanelet i Volvo FL er fremstillet og designet til at være så intuitive som muligt. Instrumenterne er placeret, så de giver den bedst mulige ergonomi, og målerne sidder, så du med et enkelt øjekast kan få det fulde overblik over kørslen.


Lavt støjniveau i kabinen

Lav støj indvendigt.

Den forbedrede lydisolering betyder, at du kan køre din Volvo FL i et afslappende miljø med minimal støj udefra samt fra motor og dæk.


Opbevaringsrum i loftet

Masser af opbevaringsplads.

Rum i dørene og i instrumentpanelet. Opbevaringsplads over forruden og på motortunnellen mellem stolene. Og mulighed for at få endnu flere opbevaringsenheder i førerhuset. I Volvo FL kommer du aldrig til at mangle plads til de vigtigste ting. Eller de mindre vigtige for den sags skyld .

Læs mere om opbevaringsrum


Volvo FL-rat

Juster rattet til dig selv.

Rattet kan nemt justeres til den ønskede stilling og har en diameter på 460 eller 500 mm.

Kontakter i instrumentpanelet til 4x4

Betjeningsknapper til let adgang 4×4

For at undgå hjulspind eller sidde fast i mudderet er Volvo FL 4×4 udstyret med alle de betjeningsknapper, du har brug for til at maksimere trækkraften. De fire kontakter i instrumentpanelet er inden for let rækkevidde og giver dig mulighed for at betjene differentialespærrerne for den trækkende foraksel og bagakslen samt det lave gear og differentialespærren på reduktionsgearkassen.

Ildslukker

Øg din sikkerhed.

Din sikkerhed er altafgørende for os. Det bør den også være for dig. Derfor kan du bestille ekstra sikkerhedsudstyr for at gøre førerhusets interiør endnu mere sikkert. Ildslukker, sikkerhedsvest eller transportabel lampe: Vi har det hele – bare spørg. Og til dit velbefindende.


Lydanlæg

Få den perfekte musik til din køretur.

Turen går hurtigere med god musik. Der fås tre forskellige lydpakker til Volvo FL – lyd med USB-stik og cd- og mp3-afspillere til forskellige radioer – med indbygget håndfri betjening og fjernbetjening.

Se alle specifikationer for lydanlæg