Zes cursussen die het verschil maken

Cursussen die het verschil maken.

Onze cursussen worden verzorgd door zeer bekwame instructeurs met uitgebreide ervaring in de truck- en transportindustrie. Behalve dat u voldoet aan de vereisten voor CPC, weet u ook zeker dat u optimaal profiteert van uw Volvo-truck. Elke cursus duurt 7 uur. Kies voor alle cursussen of maak een selectie die aansluit bij uw wensen.Zuinig rijden

1. Volvo Expert Training (praktijktraining Zuinig Rijden)

Uw chauffeurs vormen de belangrijkste factor voor het verhogen van uw winstgevendheid. Kleine wijzigingen in de manier waarop zij hun rit plannen, en de remmen en het voertuig gebruiken, kunnen in de meeste gevallen 5-10 % brandstof besparen. Direct. Meer informatie »

 

Veiligheid

2. Veiligheid

Het feit dat 90 % van alle ongevallen wordt veroorzaakt door menselijke factoren is verontrustend. In deze cursus wordt risicobewustzijn behandeld en aan de hand van casestudy's meer inzicht gegeven hoe ongevallen kunnen worden vermeden en risico's tot het minimum kunnen worden teruggebracht. Doe uw voordeel met een lager risico op beschadigde en verdwenen goederen en beschadigingen aan het voertuig. Meer informatie »

 


Transport en Wetgeving

3. Transport en Wetgeving

De cursus geeft de chauffeurs een beter begrip van de transportbranche en van hun rol als beroepschauffeur. Ze leren hoe ze de beschikbaarheid maximaliseren, terwijl ze hun werk organiseren, de rijtijden bijhouden en op de hoogte blijven van wetgeving. Zo profiteren ze van minder stress en een betere werkomgeving. Meer informatie »

 Persoonlijke Gezondheid en Eerste Hulp

4. Persoonlijke Gezondheid en Eerste Hulp

Weten uw chauffeurs wat ze moeten doen op de plaats van een ongeval? Nadat ze deze cursus hebben gevolgd, weten ze dat precies. Ook leren uw chauffeurs hoe ze een gezonde levensstijl kunnen volhouden. Met als resultaat minder verloren werkuren door ziekteverlof of letsel. Meer informatie »

Lading Zekeren en Ciminaliteitspreventie

5. Lading Zekeren en Ciminaliteitspreventie

Het doel van deze cursus is het verminderen van het risico op ongevallen als gevolg van onjuist geplaatste en slecht vastgezette ladingen. Ook leren de chauffeurs hoe ze diefstal kunnen voorkomen. Meer informatie »
Werken in de bouw

6. VCA

In deze cursus ligt de nadruk op de uitdagingen waaraan u het hoofd moet bieden op bouwterreinen of bij het rijden op onverharde wegen. Door te leren hoe ongevallen kunnen worden voorkomen, kunt u profiteren van minder stilstand en lagere reparatiekosten.