Interieurs voor Volvo FH-cabine

Volvo FH

Langeafstandstransporten vragen om een truck die geschikt is voor lange afstanden. Volvo FH is die truck.

Max. treingewicht:
18 tot 120 ton

Motoren:
400, 440, 480, 500, 520

Cabines:
dag, slaap, Globetrotter, Globetrotter XL

Niet standaard, maar van uzelf

U kunt kiezen uit veel verschillende cabinepakketten:

  • Driver - Functies als elektronische klimaatregeling en het zeer uitgebreide instrumentenpaneel verhogen het comfort en de veiligheid van de werkplek.
  • Personal Safety & Security - Verhoogt de veiligheid van de chauffeur tijdens het rijden en bij ruststops.
  • Visibility - Een regensensor voor de ruitenwisserbladen en statische bochtverlichting zorgen voor een beter zicht in de regen en in het donker.
  • Safety en Safety Pro - Brengen het risico van verkeersongevallen terug tot een minimum. Bevat verschillende ondersteuningssystemen voor de chauffeur, zoals Lane Changing Support en Adaptive Cruise Control.
  • Relax - Bevat voorzieningen als een bed met verstelbare rugsteun en een draaibare relax-stoel voor het verhogen van het comfort van de cabineomgeving.
  • Volvo-audiosysteem - Verschillende audiopakketten met geavanceerde voorzieningen als een iPod-interface, Bluetooth-handsfree en een 400 W-versterker.

Alle mogelijke cabinepakketten kunnen worden geleverd met diverse uitrustingsniveaus - vinyl, textiel, velours en leder - en bieden een uitzonderlijk groot comfort. Ze worden gecompleteerd met ergonomisch gevormde stoelen, een laag geluidsniveau, hoogwaardige klimaatregeling en toonaangevende veiligheid.