Slik virker det

Et fullstendig system – for enhver lastebil

Siden Dynafleet utvikles internt hos Volvo Trucks, gir det deg tilgang til unik og veldig nyttig informasjon fra Volvo-lastebilen din. Dynafleet kan imidlertid også ettermonteres i en lastebil av et hvilket som helst annet merke, noe som enkelt lar deg holde oversikt over en blandet flåte.

Få oppdateringer overalt

Få oppdateringer overalt

Dynafleet-maskinvaren installeres enten på fabrikken eller ettermonteres av Volvo-forhandleren din. Det trengs ingen ekstra programvare – bare logg deg på Dynafleet-webportalen for å få tilgang til flåteinformasjonen – eller bruk iPhone/iPad for å få oppdateringer overalt.

Utstyr og programvare

Utstyr og programvare

En kraftig Telematics Gateway-enhet installeres i kjøretøyet sammen med en kombinert GPS-/GSM-antenne. Avhengig av hvilken pakkeløsning du velger kan også skjerm og tastatur være inkludert. Programvaren fjernoppdateres vederlagsfritt.

Informasjon og lagring

Informasjon og lagring

Kontoret og sjåføren kan til enhver tid kommunisere med hverandre via tekstmeldinger. Informasjon om kjøretøyet og sjåføren sendes til Dynafleets database, der den analyseres og presenteres i form av lettleste rapporter. Det er også mulig å integrere ordre- eller fakturasystemet med Dynafleet.